Prije nekooliko dana svi mediji su prenijeli vijest kako glumački par čeka svoje treće dijete. Godine 2016. Tamara Dragičević i Petar Benčina izmijenili su zavjete na zadivljujućoj svadbenoj ceremoniji održanoj na pitoresknoj obali mora. Čak i dan danas, njihova očaravajuća svadba i dalje je tema razgovora. Unatoč tome što ih se smatra iznimno skladnim parom, poznati glumci oduvijek su otvoreno govorili o tome da njihov zajednički život godinama nije bio bez izazovnih trenutaka.

 

Kako kaže Tamara u emisiji “Balkanskom ulicom”, žene, iako traže savjete od prijateljica, majki i sestara koje su već imale djecu, ne mogu u potpunosti shvatiti nesrazmjer između sebe i partnera kada su u pitanju noćna buđenja. Upravo u tim trenucima žene se osjećaju prisiljene izraziti svoje frustracije. Kako želite mir, a ne samo zauzimanje vremena, u vama se javlja nelagoda kada se suočite s takvom nejednakošću, izazivajući osjećaj blagog ogorčenja i samosažaljenja. Jedan moj dragi suputnik jednom je primijetio: “Zbunjuje me kako uspijevamo u svemu tome izdržati, kako podnosimo svaku nevolju.” Upravo tim čimbenicima mogu se pripisati razlozi mog povratka izvođenju predstava nakon dvomjesečne pauze. U želji za osjećajem ispunjenosti i zadovoljstva žudio sam da se sve vrati u prijašnje stanje. Posljednje što sam želio bilo je osjećati se kao žrtva, ali nažalost, odgovornost je pala isključivo na moja pleća. Posljedice ne bi bile štetne samo za mene, već i za dobrobit djece i Petera. Upravo u takvim vremenima previranja obično se javljaju krize, kao što je talentirana glumica iskreno ispričala razmišljajući o svom osobnom bračnom putu. Napuštanje udobnosti svog doma i odvažiti se igrati u predstavi donijelo mi je golemo ispunjenje. Bila je to odgovornost koju nisam mogao zanemariti; odustajanje od pića bila je nužna žrtva kako bi se izbjegao bilo kakav dugotrajni osjećaj krivnje.

Biografija:

Tamara Dragičević, renomirana srpska glumica, stekla je široku slavu svojom uvjerljivom ulogom u filmu “Montevideo, Bog te video!” i serije “Vojna akademija”. Važena za jednu od najzanosnijih i najomiljenijih glumica mlađe generacije, rođena je 30. ožujka 1989. godine u Beogradu. Tamara dolazi iz složne obitelji, s roditeljima Sanjom i Milanom, starijom sestrom Marijom koja je stjuardesa i mlađim bratom Miodragom koji se također bavi glumom. Njihovu obitelj upotpunjuje njihov dragi bišon Ogi. Od malih nogu Tamara je pokazivala sklonost oponašanju članova obitelji i izmišljenih likova iz televizijskih serija. Iako je u početku željela postati liječnica, njezina se strast promijenila kad je upisala studij glume u osnovnoj školi. U sedmom razredu upisala se u cijenjeno pozorište Dadov, a kasnije u Treću beogradsku gimnaziju. Tamara je bila izvrsna u školovanju i njegovala je svoj talent za etno pjevanje. Srpski jezik i književnost zauzimaju posebno mjesto u njenom srcu, dok je predmeti poput hemije, fizike i informatike nisu uspjeli osvojiti. Tijekom trećeg razreda srednje škole upisala je Fakultet dramskih umjetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta. Godine 2011. uspješno je završila studij uz kolege diplomante Ninu Janković, Jelisavetu Orašanin, Anju Alač i Miloša Bikovića.

U suradnji s kolegom Ivanom Mihailovićem pokazala je svoj talent u diplomskoj predstavi “Ludi od ljubavi”. Nakon ovog postignuća, upisala je magisterij na istoj instituciji. Glumica Nina Janković, koja joj je kasnije postala sestrična u braku s Tamarinim ujakom Matejom Dičićem, s njom se vjenčala 2011. Glumac Petar Benčina postao joj je partner 2011., a njihova veza je procvjetala. U pitoresknom okruženju otoka Korčule Petar ju je zaprosio na plovidbi u kolovozu 2015. Par je svoju ljubav zapečatio izmjenom zavjeta na Adi Bojani u lipnju 2016. Tamara je svečano ušla brodom, gdje su Petar i njihovi gosti željno ju je iščekivao. Dok je sunce zalazilo, radosno su jedno drugom rekli “da”. Kako bi proslavili njihovu zajednicu, uslijedila je živahna zabava, uz DJ-a koji je vrtio popularne hitove iz 70-ih i 80-ih.

Preporučujemo