Tanja Savić se po prvi put široj javnosti predstavila u muzičom takmičenju Zvezde Granda. Pjevačica nakon razvoda uživa u romansi s Muhamedom Mukijem Bešićem, a također je besprijekorno dostigla željeni stas. Tanja Savić uspješno je skinula kilograme prateći pomno osmišljen jelovnik koji je osobno osmislila. Pjevačica je dijetom pokušala skinuti kilograme; međutim, našla se neprestano gladna, kako iskreno priznaje. Iako sam krenula s planom detoksikacije koji je zahtijevao da konzumiram samo sokove od voća i povrća, bilo mi je nepodnošljivo ne jesti čvrstu hranu.

 

Pjevačica je napomenula kako su svježe cijeđene sokove sačuvali za doručak te su uz njih birali manje, delikatnije obroke. Njihovi obroci sastojali su se od salata, piletine i ribe, a u svemu su uživali bez kruha. Značajno smanjivši njihov unos hrane, pjevačica je vidjela brze rezultate. Kao i mnoge druge žene, Tanja Savić otkriva da je iskusila mršavljenje, a isto tako ima tendenciju nakupljanja najviše kilograma u predjelu trbuha. U trenutku kada se na moje tijelo doda nekoliko kilograma, želudac mi se brzo proširi, što me jako iritira. No, tih kilograma sam se uspješno skinula i sada više nemam viška kilograma. Iznimno sam zadovoljna svojim izgledom nakon uspješnog mršavljenja na tom specifičnom dijelu tijela. Kao osoba sklona debljanju, moram povremeno korigirati prehranu kako bih održala vitku liniju. Tanja je nedavno u intervjuu za Hit otkrila početak ljubavne veze s Mukijem. Ove slike su snimljene kada smo bili potpuno nepoznati. Kakvo je vaše iskustvo s ljubavlju? U potrazi ste za “savršenim” suputnikom? Jeste li otkrili svoju srodnu dušu i koliko se dobro povezujete? Dolazite li vi i vaš partner iz različitih religijskih sredina?

Biografija:

Bilo je to 2006. godine kada se Tanja Savić u Kaliforniji prvi put susrela s Dušanom Jovančevićem, australskim biznismenom srpskih korijena. Tanja ga u početku zbog zauzetosti nije doživljavala u romantičnom svjetlu. No, sudbina ih je ponovno spojila 2009. godine, a ovaj put su se upustili u ljubavnu romansu. Njihova ljubavna priča doživjela je novu prekretnicu 29. prosinca 2010. godine kada je Tanja rodila sina Maksima. Nekoliko godina kasnije, 30. lipnja 2012. dočekali su još jedan smotuljak radosti, dječaka teškog 3,2 kilograma, kojemu su dali ime Đorđe. Tanja je porodom u Gold Coast Cityju ispunila suprugovu želju da im se djeca rode u Australiji. Početkom 2011. Tanja i Dušan odlučili su formalizirati svoju zajednicu građanskim brakom. No, 2013. Tanja se s obitelji vratila u Srbiju. Unatoč glasinama koje su kružile o bračnim problemima i financijskim poteškoćama, Tanja ih je oštro demantirala. Jedan nezaboravan incident dogodio se kada je gostujući u emisiji “Narod pita” žestoko posvađala sa Sašom Popovićem, šefom Granda. 

Tanja se nakon nekog vremena odlučila povući iz javnosti i posvetiti obitelji. No, kako navode, kada je izrazila želju da se vrati glazbenoj karijeri, došlo je do sukoba sa suprugom koji nije podržao njenu odluku. Godine 2020., za vrijeme pandemije COVID-19, Tanjin suprug Dušan odveo je njihovu djecu u Australiju bez njenog znanja. Više od godinu dana trajala je borba za ponovno spajanje djece, da bi se Tanja i Dušan razveli. Pojedini mediji špekulirali su o romantičnoj vezi Tanje i banjalučkog gradonačelnika Draška Stanivukovića zbog spota koji se snimao u njegovoj kući. No, Tanja je demantirala bilo kakvu ljubavnu vezu, a Stanivuković je jasno dao do znanja da se želi distancirati od glasina u tabloidima i senzacionalnih naslova.

Preporučujemo