Sve relevantne informacije o Cecinim naslednicima su opšte poznate, uključujući i blisku vezu Veljka i Tase.Također je poznato da Cecina sestra Lidija ima jako važnu ulogu u njihovoj poordici. Rođen 1996. godine u Beogradu, Veljko Ražnatović je najstariji potomak Željka Ražnatovića Arkana i proslavljene folk pevačice Cece Ražnatović.

U njegovom porodičnom stablu nalaze se tri polubrata po imenu Mihailo, Vojin i Nikola, kao i tri polusestre po imenu Maša, Sofija i Anđela. Njegova mlađa sestra Anastasija Ražnatović je dve godine mlađa od njega. Na žalost, njegov otac je preminuo 15. januara 2000. godine u hotelu “Interkontinental” u Beogradu. Tako je Veljka i Anastasiju odgajala majka Svetlana, tetka Lidija i njena porodica. Veljko ga se ne sjeća, s obzirom da je u trenutku očeve smrti bio maloljetni. Porodica Ražnatović naišla je na dalja suđenja kada je Ceca uhapšena 2003. godine u okviru akcije Sablja, istrage o ubistvu bivšeg premijera Srbije Zorana Đinđića. I Ceca i njena sestra Lidija optužene su za nezakonito posedovanje veće količine oružja i prisvajanje sredstava Fudbalskog kluba Obilić.

Nakon skoro četvoromjesečnog boravka u Centralnom zatvoru, Ražnatovićka je u društvu Veljka i Anastasije otputovala na period boravka u Turskoj i na Kipru. Ceca je od juna 2011. do februara 2012. godine bila u kućnom pritvoru u okviru sporazuma o priznanju krivice sa Višim državnim tužilaštvom Republike Srbije, kojim je priznala krivicu u vezi sa slučajem “Obilić”. U međuvremenu, Veljko je uspešno završio školovanje u cenjenoj „Britanskoj internacionalnoj školi“ u Beogradu, dvojezičnoj ustanovi koja pokriva osnovnu i srednju školu. Nakon toga, 2015. godine upisuje Fakultet za ekonomiju i menadžment u Banjoj Luci. Tokom tinejdžerskih godina, Veljko se uključio u navijačku grupu ozloglašenu po izazivanju nereda na stadionima i van njih. Njegovi susreti sa obezbeđenjem beogradskog kluba često su bili na naslovnim stranama u rubrici “Crna hronika”. Pravni problemi su trajali tokom njegovog akademskog puta, uključujući hapšenje zbog učešća u unapred dogovorenoj svađi. Veljko se prije toga bavio samo rekreativnim sportom, ali se postepeno fokusirao na boks.

 

U bliskoj budućnosti, Veljko, sin Cece Ražnatović, po treći put će prihvatiti očinstvo. Veljko i njegova voljena Bogdana željno iščekuju skori dolazak sina Ilijana, dok mladi Željko i Krstan nestrpljivo iščekuju dodatnu podršku. Pre mnogo godina Veljko i Bogdana su otišli iz Beograda i preselili se u Titel, otkrivajući mirnu i spokojnu oazu. Ipak, zbog Veljkove posvećenosti sportu, par je odlučio da zasad ostane u prestonici. Tokom njihovog boravka, Veljko se našao pred kamerom Informera, gde je između ostalog otvoreno razgovarao i o ličnom životu. Pojavilo se pitanje koje je izazvalo razmišljanje zašto je izabrao da tetovira ime svoje tetke Lidije, a ne svoje majke Cece. Prema Veljku, njegova majka je ispoljavala slične kvalitete kao njegov otac, dok je tetka u njegovom životu imala ulogu koja je ličila na majčinu figuru. Cecin sin je 2014. godine odlučio da napravi veću tetovažu na levoj strani grudi, koja nosi ime “Lidija”. Dok Veljko nije eksplicitno pomenuo osobu na koju se natpis odnosi, prilično je lako zaključiti da je to njegova sestra, koja je slučajno godinu dana mlađa od njega. Sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem kao suprugom, blagoslovena je sa četvoro dece.

Preporučujemo