Već nekoliko dana se mediji u Srbiji bave svađom koja se navodno dogodila između Prije i Filipa. Svekrva Aleksandre Prijović je od samog početka imala visoko mišljenje o supruzi svog sina. Zorica je oduševljena što je njena naslednica u Aleksandri konačno pronašla odanog i nesebičnog saputnika, koja ne samo da je rodila svoju unuku, već ima i uspešnu pevačku karijeru. Presrećna ovim dostignućima, Zorica je zagrlila Priju kao da je svoje dete. Uprkos činjenici da su Filipa odgajali njegov otac i očeva druga supruga Lepa Brena, on održava bliske odnose sa svojom majkom koja sa porodicom živi u Sjedinjenim Državama.

Tokom vremena, Aleksandrina osećanja prema Zorici su procvetala i sazrela u intenzivnu ljubav koju obe strane sada otvoreno priznaju i strastveno osećaju. Dok se šuška o potencijalnim problemima u braku Prije i Filipa, nemoguće je ne uzeti u obzir reakciju svekrve Aleksandre Prijović usred svega. Pitanje čiju odanost preuzima kada par doživi sukobe ostaje otvoreno.

Srećom, dinamika između pjevačice i njenog supružnika do sada je ostala relativno stabilna. I pored pisanja u medijima o mogućem naprezanju zbog zavisti prema njihovom menadžeru, poznati muzičar i potomak Bobe Živojinovića uspeo je da reši problem na način koji je bio prihvatljiv javnosti.

Par, Aleksandra i Filip, objavili su zajedničku fotografiju na svom Instagram nalogu na Aleksandrin rođendan. Ovaj gest se obično tumači kao pobijanje bilo kakvih glasina ili spekulacija o njihovoj vezi. Osim toga, sličnu fotografiju na svom nalogu podelila je i svekrva Aleksandre Prijović. Svoju objavu je potpisala slikom na kojoj grli svoju snahu i piše: “Srećno, najsretnije!” Na osnovu ovih radnji, čini se vjerovatnim da u porodici Živojinović nema sukoba, te da su svi pokušaji zlonamjernih pojedinaca da unesu razdor među njima uglavnom bili neuspješni.

Preporučujemo