Nedavno su mediji objavili vest da se Melina i Haris Džinović razvode nakon više od dve decenije ljubavi. Razlozi rastanka su navodno bili pevačeva teška narav i prevara njegove supruge. Iako razvod Meline i Harisa nije bio zvanično potvrđen, mnogi su sumnjali da do njega nije ni došlo.

Međutim, ekipa emisije “Paparaco lov” već neko vreme prati kreatorku, a nedavno su objavili snimak koji sugerira da Melina već neko vreme boravi u jednom hotelu u Beogradu, što dodatno potvrđuje priču o razvodu. Pre nego što su vesti o razvodu procurile u javnost, ekipa emisije uspela je da uhvati Melinu dok je još uvek boravila u porodičnoj vili na Senjaku. Tom prilikom, Melina se srela sa nepoznatom ženskom osobom, sa kojom je posetila restoran brze hrane, prošetala gradom, a zatim se vratila na Senjak.

Na dan kada je objavljena vest o razvodu, Melina se preselila u jedan hotel gde je, po svemu sudeći, pronašla privremeni smeštaj. Sutradan je otišla u teretanu u popodnevnim satima, a potom se vratila u hotel, gde ju je posetila voditeljka Jovana Joksimović, očigledno kao podrška pevačevoj supruzi u teškim trenucima.

Haris i Željko Joksimović su dugogodišnji prijatelji, a njihove supruge su takođe bliske prijateljice. Jovana je očigledno tu da pruži podršku Melini kroz teške trenutke. Melina i Haris su godinama organizovali različita slavlja, uključujući rođendane i Bajrame, na kojima su prisustvovali prijatelji sa estrade, među kojima su bile i Ceca i Brena, koje trenutno ne žele da daju izjave u vezi sa razvodom poznatog para.

Preporučujemo