Dina, unuka proslavljenog Velimira Bate Živojinovića i njegove supruge Lule Živojinović, zadivljujuća je osoba koja svojom pojavom hipnotiše i ostavlja neizbrisiv utisak na one koji je sretnu. Mnogo puta smo je do sada mogli viđati u medijima, ali niko nije niti slutio da je u pitanju unuka jednog lavnoga glumca. 

Dinin Instagram profil prikazuje kolekciju zadivljujućih fotografija u kupaćim kostimima kojima je zaslužila brojne komplimente na račun svog izgleda. Njezine fotografije snimaju se na raznim destinacijama i sadrže provokativne kadrove u bikiniju koji gledatelje ostavljaju u čudu. Dina očito uživa u umjetnosti poziranja i ima strast prema tome. Osim toga, Dina ima diplomu Diplomatske akademije u Beogradu koju je stekla marljivim radom, marljivim učenjem i uspješnim polaganjem brojnih ispita. I dalje teži izvrsnosti i čast joj je raditi s profesionalnim kolegama koji joj pružaju vrijedne uvide i znanje.

Dina je izrazila zahvalnost onima koji su je podržavali u prošlosti, te napomenula da je ona jedno od petero unučadi koje je legendarni Bata ostavio iza sebe. Gledajući goleme uspjehe svoje tete Jelene na polju diplomacije, mlada Beograđanka odlučila je nastaviti karijeru na istom polju. Glumac je ranije spominjao da je prirodni talent za glumu uočio kod svojih unuka, ali nitko od njih nije donio čvrstu odluku da će se baviti glumom kao profesijom.

Preporučujemo