Ceca Ražnatović je već preko tri decenije jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji a samim time je javnosti i edijiam interesantan i njen privatni život koji je prilično uzbudljiv posebno zbog činjenice da se u burnim devedesetim udala za Željka Ražnatovića Arkana sa kojim je dobila dvoje djece.

Veljka i Anastaziju odmalena je povezivala nepokolebljiva veza. Već s nepune dvije godine Veljkov stariji brat preuzeo je ulogu zaštitnika i njegovatelja mlađe sestre, a ona mu je uzvraćala jednakom brigom i pažnjom. Anastazija je odigrala značajnu ulogu u zbližavanju Veljka i Bogdane, što je rezultiralo dubokom i trajnom ljubavlju koja ih je sada blagoslovila s trećim sinom.

Anastasija već duže vreme boravi u Sevilji sa suprugom Nemanjom Gudeljom, ta veza joj je donela neizmernu radost, a Veljko otvoreno izražava svoje oduševljenje. – Apsolutno ne! Želim pojasniti da od nje primam dnevne novosti. Ona u potpunosti prihvaća svoj život i ne mogu biti sretniji s putem koji je odabrala.

Njezin muž je doista izvanredan; obožava je s takvom nježnošću i brigom. Očito je da ona napreduje u njihovoj vezi, daleko više nego što bi ikada uspjela s nama. Ovo je stvarnost situacije, a upravo je nedavno pokazao značajnu transformaciju u njihovoj bratskoj vezi. Naime, na Instagramu je objavio šaljivi video koji ističe jedinstven način na koji braća i sestre komuniciraju isključivo putem kolutova, potpuno lišenih bilo kakvih izgovorenih riječi.

Ceca se tijekom svog odrastanja zajedničkim snagama trudila zaštititi Veljka i Anastasiju od pogleda javnosti, no oni su neizbježno živjeli u sjeni svoje slavne majke. Gubitak oca duboko je pogodio oboje, a posebno Veljka. Ipak, uspio je izgraditi uspješnu boksačku karijeru, postižući izvanredne podvige i osvajajući brojne medalje.

  • Tijekom tinejdžerskih godina bio je sklon nevoljama, često se svađajući s obožavateljima i osiguranjem noćnih klubova u Beogradu. Tijekom svog akademskog bavljenja, također se našao u sukobu sa pravnim sustavom, što je rezultiralo njegovim pritvaranjem zbog sudjelovanja u unaprijed dogovorenoj tučnjavi.

Veljko je od malih nogu uronjen u svijet boksa, a njegovi zapaženi trijumfi dogodili su se početkom 2018. godine. Ne samo da je pokazao ogroman talenat u ovoj disciplini, već kao i svaka požrtvovana majka, Ceca priznaje da gaji stalnu brigu za sina svog sina. sigurnost prije svake borbe. U početku nije mogla podnijeti da svjedoči utakmicama, ali sada utjehu pronalazi u silnoj podršci gledatelja.

Veljko je u Jagodini, 10. ožujka 2018., proslavio svoj prvi veliki bokserski trijumf. Nedugo potom, u Beogradu, upravo na majčin 45. rođendan, ostvario je još jednu zapaženu pobjedu. Zbog toga je Cecino rođendansko veselje odgođeno za nekoliko dana. Angažujući se s platformama društvenih medija, Veljko redovito dijeli vizualni sadržaj koji prikazuje njegove rigorozne treninge.

Njegova nepokolebljiva predanost i neumorni napori nagovještavaju obećavajuću budućnost u polju boksa. Nadalje, njegov angažman u projektu dodatno učvršćuje tu predodžbu. Bit će prikazan dokumentarni film koji prikazuje snimke njegovih treninga, borbi te svakodnevni život i prehrambene navike talentiranog sportaša u usponu.

Svrha ovog projekta je ukazati na značaj sporta i njegov potencijal da mlade pojedince udalji od opasnosti ulice, zaštiti ih od raznih iskušenja koja vrebaju. Kako se projekt bliži realizaciji, aktivno se uključuje i renomirani redatelj Darko Riot. Za to vrijeme Veljko, predani član Boksačkog kluba “Fontana”, marljivo se priprema i trenira za predstojeći pothvat.

Preporučujemo