Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najusklađenijih parova u svojoj zemlji, jer su u braku već petnaest godina. Kada ih vidite zajedno možete osjetiti da se još uvijek vole kao prvog dana što je rijetkost. Njihova ljubavna priča počela je na filmski način, jer su se upoznali radeći na filmu “Zona Zamfirova”. Još u toj ranoj fazi Vojin je prepoznao da je Sloboda idealna žena za njega.

 

Ono što je intrigantno jeste da je u to vreme Vojin bio u braku sa Natašom Milovanović, voditeljkom koja je prethodno bila zaposlena na Trećem programu RTS-a. Na snimanju Zone Zamfirove imao sam nezaboravan susret. Dotična je tada bila studentica, a ja na studentice nikada nisam gledao romantično, tim više što su mnoge od njih još bile jako mlade djevojke. Nakon nekoliko dana snimanja, snimateljka je tražila moju nazočnost da nečemu svjedočim i tada sam je prvi put primijetio. Iako je nisam doživljavao kao privlačnu ili zadivljujuću, vidio sam potencijal da postane filmska zvijezda.  Sloboda je još bila maloljetna kada je ugledala Vojina. Ironično, završili su tako što su zajedno proslavili njegovu momačku večer, a da nisu ni slutili da će se njihovo sudbonosno sretanje desiti  u budućnosti. Sloboda se prisjeća dugogodišnjeg prijateljstva s Vojinom koje je počelo suradnjom na jednom studentskom filmu s nepunih 17 godina, a pohvalila je Vojinov izniman šarm i ugodno držanje. Sloboda se prisjeća nezaboravnog iskustva koje su doživjeli 2008. godine, dan uoči Vojinovog vjenčanja, gdje su dan proveli na snimanju serije.

Njihova zajednica jedna je od najmiroljubivijih, a na njihovu vezu blagotvorno utječe i činjenica da dijele isto zanimanje. Kao rezultat zajedničkog iskustva, oni mogu dublje i učinkovitije razumjeti jedno drugo. Kao i u svakom drugom braku, nastojimo pronaći vrijeme za sebe u svjetlu nepredvidive prirode naše glumačke karijere. Najvažnije je prihvatiti da je to naša realnost i da nas ne treba tjerati da mijenjamo tko jesmo ili živimo život koji nije naš – rekla je Sloboda u ranijem intervjuu za “Gloriju”.

Na moju sreću, Vojin je deset godina stariji od mene iu usporedbi sa mnom  mnogo je mirniji i pribraniji. On je taj koji često unosi osjećaj smirenosti u kaotične situacije. Čak i nesuglasice s cimerom mogu eskalirati, a o supružniku da i ne govorimo. Naš brak je stabilan, s prizvukom napetosti i uzbuđenja, u čemu u potpunosti uživam. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno – smatra glumica. Njihov brak, kao i svaki drugi, suočavao se sa svojim dijelom izazova i poteškoća. Ipak, unatoč tim preprekama, ljubav je na kraju pobijedila. Brak može biti izazovan pothvat, osobito u današnjem brzom svijetu u kojem su ljudi zaokupljeni borbom za puki opstanak. Međutim, kada je zajednica utemeljena na ljubavi i blagoslovljena od Boga, stvari obično idu lakše. Unatoč brojnim preprekama koje prijete iscrpiti naš duh, ključno je zadržati ljubav na prvom mjestu naših umova. Međusobno razumijevanje između partnera također je bitno. Iako je i naš vlastiti brak imao poteškoća, uvijek smo nalazili načina da snagom ljubavi prevladamo sukobe – objasnila je Sloboda. Nakon što su učvrstili duboku ljubav, u život su dobili dvije djevojčice, Veru i Milu, koje odgajaju u skladu sa svojim kulturnim običajima.

Preporučujemo