Poznato je da Milica i Željko Mitrović, vlasnici televizije “Pink”, posjeduju imovinu rasutu širom svijeta. Prodali su više stanova u Beogradu, a imaju i kuću. U jednom su trenutku nabavili luksuznu rezidenciju u Monte Carlu, a prije toga su imali penthouse u Londonu. Obzirom da spadaju u najbogatije ljude u Srbiji to i nije čudno.

Uz sve navedeno, prilično iznenađuje podatak da je rezidencija Željka Mitrovića u New Yorku, smještena u Sjedinjenim Američkim Državama, iznimno raskošna i trenutno se na tržištu nekretnina procjenjuje na desetke milijuna dolara. Pukim slučajem najmlađa nasljednica medijskog tajkuna naišla je na izgled obiteljskog utočišta smještenog na Upper East Sideu.

Nestrpljivost Andree Mitrović da kamerom uhvati svog ljubimca navela ju je da u fotografiju uključi i dio svog dnevnog boravka. Dnevni boravak krasile su police s knjigama, šalicama, foto albumima i okvirima za slike. Središnja točka prostorije bio je starinski kamin, koji ne samo da je govorio o karakteru zgrade, već je dao naslutiti i susjedstvo u New Yorku u kojem žive Mitrovići.

Očito je rezidencija Željka Mitrovića u Sjedinjenim Državama smještena u bogatoj, povijesnoj četvrti gdje se vrijednost nekretnina procjenjuje na desetke milijuna dolara ili više, ovisno o količini raspoloživih površina. Bez sumnje, vlasnik jednog od najrasprostranjenijih kućnih televizijskih brendova uložio je pozamašnu svotu novca u stan u kojem je dugo boravila njegova najstarija kćerka Sandra Mitrović. Nakon školovanja u Velikoj Britaniji nastavila je studij u Americi. Više od pet godina živjela je na gore spomenutoj nekretnini, koja je sada sretan dom ostatku njezine obitelji. Trenutačno Andrea živi na tom mjestu zajedno sa svojim partnerom, Šonom Parnetom.

Preporučujemo