Bez sumnje, post Željka Joksimovića vrlo je emotivan tekst koji će čitatelje vjerojatno rasplakati. Naime poznati pjevač se prisjetio svoje prijateljice Marine Tucaković na društvenim mrežama. Prošle su dvije godine otkako je preminula poznata skladateljica Marina Tucaković. Unatoč hrabroj borbi, nije uspjela prebroditi krajnju bitku za preživljavanje, te je na kraju, 19. rujna, preminula. Marina je vodila dugu borbu protiv zloćudne bolesti, ali je na kraju ipak izgubila. Njezina prerana smrt izazvala je šok u industriji zabave i svi su oplakivali njezin gubitak.

Mnoge ugledne ličnosti bile su duboko dirnute odlaskom ove žene. Zbog toga su na platformi društvenih medija “Instagram” izrazili svoju iskrenu sućut. Na godišnjicu njezine smrti, ti isti pojedinci odali su joj počast, osvrnuvši se na ženu prepoznatu po svom optimističnom pogledu i koju su voljeli gotovo svi koji su je poznavali.

U svojoj posljednjoj objavi na društvenim mrežama, Željko Joksimović pokazao je nepokolebljivu privrženost svjoj  dugogodišnjoj prijateljici i saradnici, kao i neprestanu agoniju koju proživljava u srcu. Dijeleći ovu poruku sa svojim pratiteljima, pokazao je neprekinutu odanost onima koji su mu najdraži. Osjećaji izraženi u njegovim riječima bili su opipljivi dok se prisjećao vremena koje je proveo sa Marinom, opisujući fotografiju na kojoj su oboje s osmijesima na licima. – Sele, nedostaješ mi – rekao je, a iz njegovih riječi vidjele su se emocije.

Objava Željka Joksimovića izazvala je bujicu emocija, a svoje mišljenje iskazali su i njegovi kolege iz glazbene branše. Još uvijek se teško mire s gubitkom Marine Tucaković. Marina je c preminula 2021. godine u 67. godini života, nakon hrabre borbe s teškom bolešću. U danima prije smrti bila je hospitalizirana u KBC-u “Dragiša Mišović” i bila joj je potrebna respirator zbog komplikacija izazvanih virusom korona. Tijekom svoje slavne karijere duge desetljeća, Marina je surađivala s nekima od najuglednijih ličnosti glazbene scene bivše Jugoslavije, te stvorila brojne nezaboravne hitove koji su osvajali vrhove top ljestvica.

Preporučujemo