Pjevač Darko Lazić se široj javnosti po prvi put predstavio u najpopularnijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda u kojem je odnio i pobjedu i svi su mu tada predviđali veliku karijeru. Međutim Darko je postao poznatiji po svom turbulentnom privatnom životu nego po pjesmama.

  • Vijest da Darko Lazić očekuje svoje treće dijete izazvala je veliku buru u javnosti. U početku su radosnu vijest priopćili samo svojim najbližima, a kasnije se u točnost ove objave uvjerio i sam pjevač.

Prošlog kolovoza pjevač Darko Lazić donio je životnu odluku da kaže “Da” svojoj voljenoj Katarini, a njihovo vjenčanje bilo je pomno isplanirano do najsitnijeg detalja.

Darko je izazvao veliku buru u javnosti kada je po mladenku stigao u automobilu vrijednom 320.000 eura, što je izazvalo brojne kritike zbog toga što je do veljače ove godine imao zabranu vožnje.

Ipak, odlučio je prestati upravljati vozilom jer je na svom Instagramu često dokumentirao da ga supruga Katarina vozi posvuda, a ni ovaj slučaj nije bio iznimka. Darko i Katarina Lazić od početka veze plijenili su interes javnosti, a njihove objave na internetu pomno se prate.

 

U nedavnom videu objavljenom na svom profilu, pjevač je pokazao kako uživa u tome što ga supruga vozi u vožnji. Međutim, ovaj naizgled bezbrižan čin naišao je na kritike mnogih koji ga smatraju nepromišljenim.

Dok Darko snima scenu kamerom, vidi se kako Katarina drži njihove ljubimce u krilu, što je dodatno podgrijalo reakciju protiv para. S obzirom na njihovu nedavnu objavu da čekaju dijete, teško je ikome dokučiti zašto bi se dovela u tako neizvjesnu situaciju.

Na snimci se čuje kako netko propituje postupke dvojice pojedinaca i dovodi u pitanje njihov realizam. Spominju se imena Mickey i Caesar, a jasno je da im se zamjera prisutnost na određenoj lokaciji. Može se vidjeti kako žena te osobe odmahuje glavom u odgovor.

Vrijedi napomenuti da Darko Lazić s bivšom suprugom Anom Sević ima kćerku Lorenu, a iz prethodne veze s Marinom Gagić ima i sina Alekseja. Putevi Darka i Katarine prvi put su se susreli u adolescenciji, a vezu su započeli dok je on sudjelovao u natjecanju Zvezde Granda. Nakon toga pjevačica je stupila u brak s kolegom umjetnikom. Unatoč Darkovoj burnoj povijesti, Katarina je ostala nepokolebljiva i strpljivo stajala uz njega.

  • Darko je u ranim godinama u Brestaču živio s majkom Brankom, pokojnim ocem Milanom, mlađim bratom Draganom, bakom Milkom i djedom Živkom. Proveli su osam godina u Nizozemskoj, gdje je Darko završio osnovno obrazovanje, a zatim su se vratili u njihov rodni grad. Dok se Darko isprva bavio frizerstvom, pobjeda u “Zvezdama Granda” potakla ga je da se posveti glazbi. Glazbeni talent naslijedio je od oca, poznatog harmonikaša.

Darkov brat je također muzičar, iako je on izabrao drugačiji put i nije učestvovao u “Zvezdama Granda” kao Darko. Kako je njegova slava rasla, Darko se povezivao s raznim javnim osobama, među kojima je i pjevačica Dunja Ilić, koja je pojasnila da je njihova veza čisto platonska. Miljana Kulić, učesnica rijalitija “Parovi”, čak je išla u Darkovo selo u potragu za njim kada joj on nije odgovorio.

U veljači 2013. godine Darko se zabavlja sa šest godina starijom pjevačicom i voditeljicom Anom Sević. Ljubavna priča Darka i Ane započela je u romantičnom Parizu sredinom 2014. godine, gdje su se zaručili, a potom i vjenčali. Njihovo vjenčanje bilo je intimno, na kojem su bili samo njihovi najbliži, a čast im je što im je vjenčana kuma bila talentirana pjevačica Andreana Čekić.

Sljedeće godine, u srpnju 2014., njihova se radost višestruko povećala jer su na svijet poželjeli dobrodošlicu svojoj prelijepoj kćeri Loreni. Godinu dana kasnije Lorena je krštena u svetom ambijentu crkve Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu.

 

  • Kako je njihova obitelj rasla, Darko je donio odluku o kupnji dvoetažnog stana na mirnoj lokaciji na Košutnjaku, pružajući ugodan dom za svoje najdraže. Uz to, krenuo je u ambiciozan projekt izgradnje velebne kuće od tisuću četvornih metara u rodnom Brestaču. Međutim, život se neočekivano okrenuo, a početkom 2018. godine Darko i Ana odlučili su se sporazumno rastati, službeno podnijevši zahtjev za razvod.

Nakon razvoda, Darko je utjehu pronašao u zagrljaju manekenke Marine Gagić, a njihova veza je procvjetala. Uzbudljiva vijest pojavila se 2019. godine kada su mediji otkrili da Darko i Marina čekaju zajedničko dijete. U ožujku te iste godine, Darko je iskoristio priliku i zaprosio Marinu, čime su učvrstili svoju privrženost. Napokon, 24. lipnja 2019. njihova je sreća dosegla nove visine kada su na svijet dočekali svog dragocjenog sina Alekseya.

Nakon dvije godine donesena je odluka o prekidu zaruka. Međutim, dogovor oko skrbništva i alimentacije pokazao se nemogućim, zbog čega je Marina pokrenula postupak protiv Lazića. U studenom 2021. godine na Osnovnom sudu u Rumi održano je drugo ročište koje je izazvalo pozornost senzacionalističkih medija zbog sukoba bivšeg para koji se odvijao unutar sudnice. Navodno je Marina tražila skrbništvo nad sinom i mjesečnu alimentaciju od 500 eura, što pjevačica nije mogla prihvatiti.

Lazić nije želio javno govoriti o ovom slučaju, a njegova bivša vjerenica oglasila se priopćenjem u kojem je potvrdila svoju odlučnost da se bori za skrbništvo i pojasnila da Darkove namjere nisu bile da joj naškodi, već da je na prvom mjestu dobro njihovog djeteta.

Preporučujemo