Tokom 1980-ih, Vesna Zmijanac se pojavila kao renomirana pevačica koja je svojim izuzetnim talentom plenila publiku. Bila je nadaleko cijenjena kao oličenje ljepote i stila unutar jugoslovenske pop muzike. Ona je jako puno ulagala u svoju karijeru u svakom aspketu.  Iako je samo nekolicini odabranih omogućen pristup garderobama i Vesne Zmijanac i Nikolije Jovanović, njihov modni izbor je nesumnjivo bio prizor.

 

Pošto su godinama proveli uspostavljajući svoj profesionalni život i uživajući u luksuznoj kupovini u renomiranim svjetskim trgovinama, razumljivo je da dvojac majke i kćerke želi taj intimni aspekt svoje veze zadržati privatnim. Jasno je da se u ormarima Vesne Zmijanac i Nikolije Jovanović nalazi kolekcija vrhunskih stvari koje su ranije krasile renomirane manekenke poput Klaudije Šifer i Naomi Kembel. Uvažena diva je otvoreno govorila o svom privilegovanom prisustvu modnih revija u Njujorku, Parizu i Milanu, što joj je omogućilo da nabavi najekstravagantnije artikle koji su često dolazili sa visokim cenama.

 

Njena nepokolebljiva posvećenost modi ostaje nepokolebljiva, čak i danas, jer odbija da pravi bilo kakve ustupke kada je u pitanju njena garderoba. Ista posvećenost stilu prenela je i njenu ćerku Nikoliju. Vesninu neospornu privlačnost, za koju bi neki mogli reći da je neodoljiva, čak je priznao i istaknuti rep hip-hop umjetnik koji je primijetio da nije mogla ni da se ugura u neke od odjevnih predmeta svoje majke, što dodatno potvrđuje Vesninu neuporedivu privlačnost.

 

Upravo iz tog razloga rijetko posjećuje lokaciju. Ipak, danas je odlučio da odstupi od uobičajene rutine i obukao je jednu od maminih elegantnih haljina, ostavljajući svoje fanove i pratioce na Instagramu krajnje zaprepaštene. U zadivljujućem prikazu, Niki je prikazala proces koji stoji iza Vesninog stvaranja i velikodušno podijelila prateći video uz promišljen komentar. Zaintrigirana sadržajem, ušla sam u majčin ormar, željna istraživanja njegovih skrivenih blaga, napisala je ona.

Preporučujemo