Godine 2017. Žika i Dajana su se razveli.. Nije bilo dramatike i negativnih komentara koji su pratili razvod Žike i Diane. Njihov se razlaz dogodio tiho, što je dovelo do nagađanja o razlozima njihovog prekida. Zabeleženo je da je Dajana Paunović 24 godine mlađa od Zike Jakšića, pa neki misle da je ona inicijator rastave. Međutim istina je drugačija i nju je otkrio sam voditelj.

Tek nakon šest godina glazbenik i producent konačno je otkrio istinu. Unatoč svemu što je prošao, otvoreno je priznao da nema sklonosti vezati se za brak. U oba slučaja u kojima sam se odlučio na razvod, odluku nisam donio olako niti impulzivno. Moje uvjerenje je da muškarac treba dati sve od sebe da spasi svoj brak, ali ako postane očito da je pomirenje beznadno, onda ga treba sklopiti. Osim toga, trebao bi pokušati ublažiti štetu onima koji su uključeni. Žika je izjavio da kada mu brakovi više nisu donosili sreću, od njih se odrekao jer je smatrao da je to najpovoljniji ishod za sve strane.

Žika je jasno dao do znanja da ne želi ispasti kao da pokušava opravdati svoje postupke, ali čvrsto vjeruje da je njegova odluka bila najbolja za sve strane. Osim toga, želio je uvjeriti druge da je zadržao prijateljske odnose s obje bivše žene i da su uspjeli riješiti svoje probleme na dostojanstven način i s poštovanjem.

Žika je naglasio da su mu djeca uvijek bila na prvom mjestu u svim njegovim odlukama. Žike je trenutno u ljubavnoj vezi sa Tijanom Mijailović, koja je iz Kraljeva. Tijana je ranije bila udata za bivšeg igrača Crvene zvezde i zajedno imaju sina.

Preporučujemo