Zoricu Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša veže decenijama duboka ljubav, a najveća radost im je ćerkica Zlata. Nadali su se da će i ona doživjeti ljubavnu priču lijepu poput njihove. Čini se da su im se želje ispunile, što dokazuje i odnos njihove kćerke Zlatije i njenog supruga Miloša Vujanovića. Njihov brak je dokaz trajne ljubavi  a krunisan je i rođenjem kćerke. Međutim interesantan je način na koji su se upoznali.

U periodu dok je Zorica Brunclik bila u žiriju “Zvezda Granda”, njen zet se natjecao u muzičkom izboru kao takmičar. Prema dosadašnjim medijskim pisanjima, Zorica je vrlo brzo primijetila Miloša. Često se šalila na račun ovog atraktivnog i nadarenog mladića, koji je impresivno zaslužio drugo mjesto na natjecanju i potencijalno joj postao zet. Svojevremeno joj je želja ispunjena, a Miloš je uspio pridobiti Zlatinu naklonost. Njihova ljubav dostigla je vrhunac rođenjem kćerke Milice.

Bezbroj je razloga zašto me supruga osvojila, a kad bih sve nabrojao, bili bismo ovdje do sutra. Međutim, ono što mi je najvažnije je besprijekorna kompatibilnost između naših energija. Da mi postoji nešto važnije, sigurno bih to spomenuo. Što se tiče mojih dosadašnjih iskustava s mladošću i lakomislenošću, te sam faze već proživio, kako je jednom Miloš rekao. Iznimna veza i dalje postoji između Zoriced i nejnog zeta. . Stoga im se Zorica često pridruži na raznim događanjima. Očigledno je da je Miloš osvojio ne samo Zlatu, već i Zoricu i Kemiša. Na pitanje da opiše Miloša, Zorica je nedavno pričala s velikim žarom.

Zorica je u intervjuu za “Svet” pohvalno govorila o svom zetu Milošu, opisavši ga kao izuzetnu osobu koja pokazuje odlične manire i odmjereno ponašanje. Napomenula je da Miloš potiče iz porodice u kojoj je poštovanje prema starijima od najveće važnosti. Ipak, Zorica je istakla da je najvažniji aspekt Miloševog odnosa sa njenom kćerkom duboka ljubav koju dijele.

Preporučujemo