Mnogi od nas znaju glumca i režisera Dragana Bjelogrlića. U zadnje tri decenije se zaista ostvario u polju glume i produkcije filmova i mnogi znaju njegove kultne uloge u filmovima kao što su “Crni bombarder” i “Dva sata kvalitetnog programa”, kao i njegove nedavne hit filmove “Toma” i “Čuvari formule”.

Bjela, kako ga svi zovu od milja, je očito čovjek koji je predan svom poslu a u slobodno vrijeme se pokušava boriti i za pravdu u svojoj državi zajedno sa drugim kolegama. Međutim, ono što malo ljudi zna o njemu je to da je njegova žena poznata kao srpska Monica Bellucci.

Supruga Bjele se zove Maja Bjelogrlić i s njom je u braku već dvije i po decenije i imaju djecu Miu i Alekseja. Iako se ne pojavljuje previše često u medijima, kada vide Bjelogrlićevu suprugu, svima zastane dah od njene prirodne ljepote i svi je fotografišu i pišu o tome kako je lijepa.

Naime, Maja i Dragan su se upoznali tokom snimanja jednog projekta i razvili duboku ljubav jedno prema drugom, a prije svega toga, Maja se bavila manekenstvom. Jasno je da je imala predispozicije za takav posao samo kada je pogledamo, a i danas odlično izgleda u srednjoj životnoj dobi.

Slavni glumac je jednom prilikom izjavio kako je njegova žena odgovorna za svu sreću u njegovom životu jer je jedan od rijetkih koji je u sretnom braku dvadeset i pet godina i ima dvoje divne djece s kojima sve ide super u životu, a čini se da Maja doista igra veliku ulogu u svemu tome.

Preporučujemo