Fizički izgled Nataše Bekvalac tema je mnogih rasprava. Unatoč priznanju da je dobila nekoliko kilograma, i dalje je smatraju zadivljujućom ljepoticom. Novosadska Barbika kakko je od milja zovu je po mišljenju mnogih jedna od najljepših žena na estradi.U proteklih nekoliko godina pjevačica je doveli do sjajnog poboljšanja svog osobnog brenda. Iako priznaje da genetika itekako pridonosi njezinom fizičkom izgledu, Nata priznaje da je njezin strog i reguliran pristup prehrani glavni razlog zašto izgleda ovako dobro i sada kada je prešla 40-u godinu.

Ona je samouvjereno izjavila da u svojoj sadašnjoj dobi imaj slobodu konzumirati što god poželi, kad god poželi ili se u potpunosti suzdržati od vježbanja. Međutim, to nije uvijek bio slučaj. Prije 15 godina ona je  svoje prehrambene navike i sjedilački način života mogli pripisati genetici, no u međuvremenu su se stvari promijenile. Sada se pridržava strogog dnevnog režima koji uključuje pažljivo planiranu prehranu, dovoljnu hidrataciju i redovitu tjelesnu aktivnost. Imperativ i je održavanje optimalnog zdravlja i kondicije u svakom trenutku.

Nakon što je iz prehrane izbacila razne namirnice, uključujući peciva, krumpir, soju, grah, mahune, tjesteninu, grašak, rižu, grickalice, slatkiše i sokove, uspjela je smršaviti 10 kilograma u samo mjesec dana. Njezina konzumacija voća bila je ograničena na nedjelje, ali je dobila dozvolu da jede bilo koje meso po svom izboru, pod uvjetom da ne sadrži pretjeranu količinu masnoće.Unatoč tome što nije u potpunosti izbacila jaja i mliječne proizvode iz prehrane, Nataša je priznala da rijetko jede sir ili feta sir.Njezin preferirani izbor povrća, koje je konzumirala u neograničenim količinama, uključivao je nekoliko vrsta poput kupusa, zelene salate, luka, rajčice, brokule i cvjetače.


Orašasti plodovi su mu omiljeni međuobrok, a dnevno pazi da popije dvije i pol litre vode.Održavanje savršene tjelesne građe bilo joj je od iznimne važnosti, a njezin raspored prehrane igrao je ključnu ulogu u postizanju tog cilja. Pedantno se pridržavala strogog plana prehrane šest uzastopnih dana, konzumirajući samo propisanu hranu. Nedjeljom si je, međutim, dopustila jesti rižu, krumpir ili tjesteninu.Odlučila je potpuno izbaciti slatkiše iz svoje prehrane, a njezina stalna rutina vježbanja dala je značajne rezultate.

Preporučujemo