Veljko Ražnatović, profesionalni boksač iz Srbije, potječe iz poznate obitelji. Njegovi roditelji su Željko Ražnatović Arkan i poznata folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Rođen je 10. prosinca 1996. u Beogradu, gdje i danas živi. Veljko je u sretnom braku s Bogdanom Rodić, bivšom košarkašicom.

 

Odrastajući pred očima javnosti, uz sestru Anastasiju, Veljko je veliku medijsku pažnju izazvao kada je počeo da prati majku na koncertima i da se pojavljuje u medijima. U tinejdžerskim godinama postao je meta srpskih tabloida zbog čestih sukoba s navijačima i zaštitarima u klubovima. No, 2015. utjehu je pronašao u boksu kao sredstvu za kanaliziranje svoje agresije. Dok Veljko priznaje svoj prirodni talent za sport, priznaje da mu je u početku nedostajalo odlučnosti da podnese potrebne žrtve za profesionalnu boksačku karijeru.

Dok se Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana bliže petoj godini braka, željno iščekuju dolazak trećeg djeteta kojem su odlučili dati ime Ilijan. Bogdana i Veljko otvoreno izražavaju trajnu snagu svoje ljubavi, koja je i dalje snažna kao i onog dana kada su se prvi put zaljubili. Kako im se obitelj širi, vješto upravljaju svojim vremenom kako bi svojoj djeci, Željku i Krstanu, ali i jedno drugome mogli posvetiti dovoljno pažnje.

Unatoč prekidima izazvanim sitnim i simpatičnim nesuglasicama, o kojima govori duhoviti video koji je Veljko podijelio na svom storyju, postaje vidljivo da idilična veza između bračnih partnera nije imuna na takve trenutke.

U pitanju je video koji prikazuje bračni par i njihovo dijete, a majka i beba teško spavaju zbog očevog glasnog hrkanja. Iako je nejasno je li to redovita pojava u njihovom kućanstvu, nedvojbeno se dogodilo kada je supruga uspjela nasmijati svog supruga Bogdana.

Dok je njihova ljubavna idila neraskidiva, Bogdanu, koja je već iscrpljena od brige oko mališana, ova situacija mogla bi biti potencijalno mučna. Činjenica da ovi izazovi imaju potencijal da destabilizuju brak Veljka Ražnatovića govori da je ljubav između njega i Bogdana postojana i da će trajati još dugo. Na svu sreću bračni par ima veliku podršku porodice. Više pogledajte ovdje.

Preporučujemo