Ceca Ražnatović je preko tri decenije dio estradne scene. Budući da je u javnosti prisutna od djetinjstva, ne zazire je od bilo kakvih izazova koji dolaze s njezinom profesijom. U dobi od četrnaest godina zaronila sam u carstvo slavnih i čak provela vlastito istraživanje na tu temu. Pojedincima je postalo druga priroda da mi prilaze i komuniciraju sa mnom, a ja sam sretna što imam smirenu publiku punu poštovanja koja me ispunjava ponosom. Ta skladna dinamika za mene ne predstavlja nikakav izazov ili frustraciju. Ceca je iskreno ispričala svoja iskustva, a zatim otkrila najtežu stranu svog puta.

 

Izrazila je da joj se ne sviđa što je potajno snimaju na odmoru, ali pozdravlja otvoreno fotografiranje. Ona ne tjera ljude od sebe, ali smatra besmislenim kad pokušavaju uhvatiti trenutke bez njezina znanja. Taj osjećaj nije svojstven samo njoj, već ga dijele mnogi u javnosti. Međutim, prihvaća da to dolazi sa salvom i razumije da je to dio njezina posla.

Tijekom gostovanja u emisiji “Blic dan” na Blic televiziji otvoreno je iznijela širok spektar želja za sledeću godinu, od albuma i koncerata do osobnih i intimnih želja. Naglasila je da kada osoba prestane imati želje, počinje gubiti vitalnost, dok je ona sama prepuna želja. Imam nekoliko želja na umu. Prvo, nadam se da će Anastasija i Nemanja uskoro primiti bebu u svoje živote

. Dodatno, željna sam završetka albuma i realizacije projekta Ušće. Još jedna želja mi je pronaći način da desetodnevni odmor ubacim u svoj zgusnuti raspored, iako ću vjerojatno završiti na rehabilitaciji okružena umirovljenicima. Ali  i  toplice mogu biti vrlo ugodne, zar ne, našalila se na kraju.

Preporučujemo