Vijest o razvodu pjevača Harisa Džinovića i njegove supruge, modne dizajnerice Meline Džinović, iznenadila je javnost s obzirom na njihovu znatnu razliku u godinama od 30 godina. Ekipa televizijske emisije “Paparaco lov” već neko vrijeme pomno prati aktivnosti kreatora. Na nedavno objavljenom videu vidljivo je da Melina već duže vrijeme boravi u jednom beogradskom hotelu, čime je potvrđena priča koju je Kurir ranije objavio. Prije vijesti o njihovom razvodu, Melina je viđena u obiteljskoj vili na Senjaku u društvu nepoznate žene.

Zaustavili su se u restoranu brze hrane i parkirali nasred ceste kako bi uživali u obroku u automobilu. Nakon vožnje po gradu, Melina se na kraju vratila na Senjak. Međutim, na dan kada je objavljena vijest o razvodu, Melina je potražila privremeni smještaj u hotelu. Sljedećeg je dana poslijepodne otišla u teretanu prije nego što se vratila u hotel. Cijeli dan u posjetu joj je bila Jovana Joksimović. Vrijedi spomenuti kako su mediji brujali o razvodu Meline i Harisa Džinovića nakon 22 godine ljubavi, zbog čega su u posljednje vrijeme česta meta pažnje paparazza. Unatoč nedavnoj objavi ove vijesti, već nekoliko mjeseci vidljivo je da dotične dvije osobe ne rade zajedno, zbog čega su pod stalnim nadzorom više timova. U proteklih pet mjeseci, kako javlja ekipa “Paparacolova”, Melina je u noćnim satima često napuštala obiteljsku vilu na Senjaku i posvetila se rigoroznim treninzima.

Posljednjih mjeseci rijetke su bile prilike u kojima su je paparazzi uhvatili uz Harisa, jer je u večernjim satima uglavnom obilazila barove, a pored toga posjećivala svoj butik i išla u teretanu. Osim toga, vrijedi spomenuti kako je Melina u studenom prošle godine proslavila 42. rođendan, a unatoč tome što uvijek ima dotjeran izgled, jednako zanosno izgleda i bez imalo šminke. Godine 2002. Haris i Melina Džinović zajedno su krenuli na emotivno putovanje koje je rezultiralo rođenjem dvoje djece, sina Kana i kćeri Đine. Nakon 12 godina, napokon su se vjenčali.

 

Preporučujemo