Glumac  Vojin Ćetković slovi za omiljenog među mnogima. Postigao je veliki uspjeh u karijeri i privatnom životu, posebice u sretnom braku sa Slobodom Mićalović. Zajedno dijele radost odgoja dviju ljupkih kćeri i nadaleko su prepoznati kao jedan od najskladnijih parova u javnosti. Mnogi ih smatraju najskladnijim parom na domaćoj javnoj sceni. Prekrasna obitelj uživa u svakom trenutku koji provode zajedno i nastoji maksimalno iskoristiti zajedničko vrijeme. Unatoč tome što su aktivni na raznim platformama društvenih medija, oni budno štite svoju privatnost od znatiželjnih očiju.

Zanimanje javnosti probudi se svaki put kada Vojin Ćetković i njegova supruga objave zajedničku fotografiju i izazove salvu odgovora. Budući da glumac uglavnom dijeli samo novosti s filmskih projekata, njegova posljednja objava mnoge je zatekla nespremne. Prizor Vojina Ćetkovića kako pozira s bliskim prijateljem i kolegom iz svakodnevnog života naišao je na veliko oduševljenje njegovih brojnih pratilaca.

Fotografija je dobila niz lajkova i komentara u neuobičajeno kratkom vremenu. Dok su poznati glumci uživali u svojim pomorskim pothvatima, zastali su kako bi se fotografirali, što je izazvalo val aktivnosti na raznim platformama društvenih medija.

Napisao je da su potpuno ne spremni ali da nastavlaju. Zatim je opisao fotografiju koja je dokaz njihovog dobrog raspoloženja. Mnoge je zanimalo zašto simpatična Boba nije bila prisutna za vrijeme ovog odmora. Ostaje nejasno je li glumičina odsutnost od supruga posljedica brojnih obaveza ili je namjerno tražio samoću. Bez obzira na sve, nakon što  obave svoje obaveze, velika je vjerojatnost da će Vojin željno prigrliti svoju dragu suprugu i njihove kćerke koje obožava i to nikada nije ni krio.

Preporučujemo