Danas malo pričamo o modi i stilovima odijevanja koji mogu da prikriju neke naše mane. Poznata voditeljka je sve oduševila svojim outfitom kada je izabrala haljinu neobičnog kroja. Draganu Katić, renomiranu srpsku voditeljku, obožavaju brojni ljubitelji malih ekrana. Uprkos borbi sa viškom kilograma, ona to vešto prikriva kroz modne izbore. Svojim odabiorom haljine je privukla pažnju modnih znalaca. Divnog prolećnog dana, voditeljka je pažljivo birala svoju odevnu kombinaciju, odlučivši se za moderan komad koji podseća na  tridesete godine prošlog vijeka.

  • Kada je razgovarala o elementima dizajna, istakla je manžetne oko gležnjeva, visoku kragnu i leptir rukave. Uz sve navedeno, harizmatična voditeljica televizijske emisije ‘Nikad nije kasno’ predstavila je crno-bijele sandale koje su odisale vintage modnim vibracijama.

Odabirom svoje odjeće vješto je privukla pažnju i revitalizirala modni trend koji je bio zanemaren. Haljina koju je nosila Dragana Katić pobrala je pohvale modnih stručnjaka, a povratne informacije na Instagramu govore da su i njeni verni pratioci, posebno oni koji se dive cenjenoj voditeljki, bili podjednako zadovoljni.

Izrađeno s početkom 1930-ih na umu, ovo remek-djelo vješto usmjerava fokus na ramena i vrat, a pritom vješto prikriva svaku neželjenu masu oko srednjeg dijela svojom ravnom siluetom. Štoviše, vješto stvara optičku iluziju izduženih nogu, nježno pokazujući gležnjeve.

Iako bi ga neki mogli smatrati “savršenim”, želimo da iznesemo alternativno gledište: aplaudiramo Dragani na njenoj izuzetnoj sposobnosti da pronađe kreativna rešenja.

biografija:

Dragana Katić, renomirana srpska voditeljka, rođena je u Beogradu 2. avgusta 1965. godine. Živeći i radeći u svom rodnom gradu, na svoj profesionalni put je krenula 1986. godine na RTB televiziji, brzo se etablirajući kao istaknuta ličnost. Tokom svoje slavne karijere, vodila je razne popularne emisije, kao što su “Grand Show” i “Grand Parade”, učvršćujući svoj status jednog od prepoznatljivih lica Grand produkcije. Osim toga, vodila je hvaljene događaje kao što su dodjele “Oskara popularnosti” i “MESAM”, dok je također predsjedavala emisijama poput “Ljeto na Adi” i “Nedjeljno popodne”.

Osim toga, Dragana se otisnula u svijet glume i pokazala svoje umijeće u humorističnoj seriji “Ljubav, navika, Panika”, u kojoj je 2005. godine tumačila lik Lili. U junu 2016. godine obeležila je izvanredno dostignuće od trideset godina u centru pažnje. . Trenutno je voditeljka emisije “Nikad nije kasno” u kojoj se pojavljuju osobe starije od 45 godina, a vodi i emisiju “Alo, halo” na televiziji “Grand”.

Dragana, samohrana majka, neizmerno je ponosna na svoje blizance Bobana i Bojana, koji su na svet došli 6. maja 1998. godine. Samostalno odgajajući svoju decu, krenula je u ličnu odiseju samoisceljenja i rasta. U saradnji sa svojim sinovima, 2010. godine kupila je rezidenciju u Beogradu, pedantno osmislivši životni prostor koji lepo oličava njihovu kolektivnu estetiku.

  • Nakon što je doživjela srceparajući gubitak svog dragog prijatelja i roditelja, obratila se psihijatru u potrazi za utjehom. Kroz korištenje kursa “Silva metoda samopomoći”, koji nudi revolucionarni pristup rješavanju stresa i podsticanju mentalnog rasta, uspjela je da se oslobodi težine tuge i tjeskobe koje su se nagomilale tokom vremena. Motivisana svojim ličnim putovanjem, osjećala se prinuđenom da napiše knjigu s namjerom da prenese svoje uvide i uspostavi veze sa kolegama.

Uz postojanu posvećenost svom fizičkom blagostanju, ona se posvećuje rigoroznom treningu i brigu o sebi stavlja na vrh svojih prioriteta. Prihvaćajući lični rast, ona otvoreno priznaje da je bila podvrgnuta operacijama na očnim kapcima i bokovima, zrači novopronađenim samopouzdanjem u svojoj šestoj deceniji života.

Odlazak u penziju nije joj na pameti jer razmišlja da se upiše na kurs komunikacije sa dragim prijateljem. Samozvani entuzijasta maloprodajne terapije, često se prepušta uzbuđenju nabavke novih i zadivljujućih artikala. Njena kuma Olja ima cijenjenu poziciju njenog najbližeg povjerenja. Dragana bez oklevanja hrabro izražava uverenje da je emisija u kojoj trenutno učestvuje fatamorgana privlačnosti, upozoravajući na varljivu prirodu izgleda.

Za razliku od brojnih poznatih ličnosti, Dragana se odlučuje za život lišen skandala i bira da se pojavljuje u javnosti bez pratnje. Dok su kružile glasine o njenoj romantičnoj vezi sa pevačem Igorom Starovićem, koji trenutno živi i radi u Beogradu, Dragana je u intervjuu za lokalne novine u istom gradu govorila o svojoj nepokolebljivoj posvećenosti profesiji.

Usred izazovnih okolnosti bolesti njene majke i tragičnog gubitka oca njene dece, ostala je nepokolebljiva u svojoj posvećenosti svom poslu. Voditelj popularnog programa “Grand šou” podelio je potresne detalje o pratila je majku na hemoterapije ujutro, da bi se vratila i nastavila sa snimanjem emisije popodne. Nezastrašena bolom koji je doživjela, Dragana je pokazala nepokolebljivu odlučnost u svojoj karijeri dok je nastavila da bude voditeljica emisije “Nikad nije kasno”.

Preporučujemo