Veljko je zajedno sa sestrom Anastasijom odrastao u javnosti zbog identiteta njihovih roditelja. Ipak, najveću pozornost medija izazvao je kada je počeo pratiti svoju majku na koncerte i druga javna događanja. Tijekom tinejdžerskih godina srpski tabloidi često su ga napadali zbog čestih sukoba s navijačima i zaštitarima u klubovima. No, Veljko se 2015. počeo baviti boksom kao načinom kanaliziranja svoje agresije. Iako priznaje svoj prirodni talent za sport, priznaje da mu je nedostajala predanost potrebna za profesionalno bavljenje njime i odustajanje od drugih aspekata svog života.

Iako je Veljko Ražnatović, sin Cece i Željka Ražnatovića Arkana, oduvijek bio popularan među ženama, on je već četiri godine zadovoljan u braku s Bogdanom Ražnatović. Već dugi niz dana tema je razgovora o markantnom izgledu Veljka Ražnatovića. Ne samo da je vješt boksač, već je i zgodan muškarac s dobro izraženim mišićima. Njegov uredan i njegovan izgled, u kombinaciji s jedinstvenim i atletskim stilom odijevanja, plijenio je pozornost mnogih, a posebno njegove supruge i obožavateljica.

Fizički izgled Veljka Ražnatovića doživio je značajnu metamorfozu od njegovog djetinjstva do danas. U mladosti Veljkov izgled bio je uvelike različit. U mladosti je imao prepoznatljivu dugu kosu sa šiškama koje su ga izdvajale. Njegov smisao za modu također je bio jedinstven, jer je preferirao široke trenirke i hlače, stvarajući poseban izgled.

Kako su godine prolazile, ovo simpatično dijete stasalo je u markantnog mladića koji danas slovi za jednu od najatraktivnijih figura u javnosti. On je promijenio i svoj izgled i sada je uvijek kratko ošišan a oblači se uglavnom sportski.

Preporučujemo