Iako je vrstan fudbaler i srpski reprezentativac, Nemanja Gudelj je u središte pozornosti medija i javnosti došao nakon što je uplovio u ljubavnu vezu sa Cecinom kćerkom Tasom. Par se nedavno i crkveno vječao a velika tuga ih je zadesila kada je Tasa u petom mjesecu trudnoće izgubila bebu. Mediji su izvještavali da ženski dio porodice Gudelj nema dobar odnos sa Tasom ali se to u zadnje vrijeme promijenilo. 

Srbijanski mediji obratili su pažnju na Vanju Gudelj, sestru Nemanje Gudelja, zbog napisa o potencijalnoj svađi s njezinom budućom snahom Anastasijom Ražnatović. No, svjetski mediji su je prikazali na pozitivniji način, prepoznavši je kao talent koji obećava u svijetu tenisa.

  • Vanja Gudelj, zanosna brineta, dvadesetjednogodišnja je sestra Nemanje Gudelja. Postoje velika očekivanja od njezine budućnosti u tenisu, budući da mnogi očekuju da će postati istaknuta zvijezda u tom sportu. Vanjin teniski put započeo je pod značajnim utjecajem poznate belgijske igračice Kim Clijsters, čiju je tenisku akademiju pohađala. Clijsters je odigrala ključnu ulogu u oblikovanju Vanjine rane teniske karijere.

S nepunih 12 godina, Vanja je u intervjuu za Novosti ispričala kako od Kim i njezinih kolega na Akademiji dobiva vrijedne upute. Kim je posebno savjetovala Vanju koliko je važno zadržati svoju prizemljenost čak i ako dosegne vrhunac uspjeha. Ne samo da je pružila podršku nego je Vanju uvjerila u njen impresivan napredak, naglasivši da je uvijek može potražiti za bilo kakav upit ili razgovor.

 

  • U tom trenutku mali Vanja je ponosno izjavio: „Srbija je zemlja koju ja zovem svojom.- Igranje za Nizozemsku nije nešto u čemu uživam, jer ne osjećam nikakvu povezanost s tom zemljom. Moja braća i sestre predstavljaju Srbiju u nogometu, a i ja želim jednog dana obući naš nacionalni dres. To je moj san.

Nakon toga Vanja se s obitelji preselila u Španjolsku, gdje su njezina braća Nemanja i Dragi stekli slavu kao istaknute nogometne zvijezde, a i ona je krenula putem izvanrednih uspjeha.

Trenutno je navršila 21 godinu i na društvenim mrežama često objavljuje slike na kojima prikazuje svoj obiteljski život i teniske napore. Trenutno se nalazi u Nizozemskoj zajedno s majkom zbog treninga, dok su joj otac i braća ostali u Sevilli.

Nebojša Gudelj, proslavljeni nogometaš s uspješnom međunarodnom karijerom, otac je Nemanje, Dragiše i Vanje, dok je majka Olivera briljirala u košarci.

 

Budući da je duže vrijeme boravio u Nizozemskoj, Nemanja je na svoj nogometni put krenuo u ovoj zemlji. Tamo je ostao do 2017. godine, kada je donio odluku da će karijeru nastaviti u Kini. Nakon nešto manje od dvije godine provedene u Kini, u kolovozu 2018. krenuo je na jednogodišnju posudbu u lisabonski Sporting.

  • Od 2019. Sevilla je njegov dom nakon što je u srpnju te godine potpisao četverogodišnji ugovor s lokalnim klubom. Anastasija Ražnatović često putuje u Španjolsku kako bi s njim provodila kvalitetno vrijeme, što je potaknulo nagađanja da bi se pjevačica od jeseni mogla trajno preseliti u Sevillu.

Nemanja Gudelj ima jaku vezu sa svojom obitelji koju čine otac Nebojša, majka Olivera, brat Drago i sestra Vanja. Zanimljivo, sva petorica vode veganski način života, za što vjeruju da je tajna njihove fizičke spremnosti i postignuća.

 

Titulu najplaćenijeg srbijanskog nogometaša trenutno nosi Nemanja Gudelj s godišnjom plaćom od 5.650.000 eura, navode mediji.

Tečno govori šest jezika i strastveni ljubitelj tetovaža, poznati sportaš ponosno pokazuje niz zamršenih umjetničkih djela koja krase njegovo cijelo tijelo. Među njegovim najranijim tetovažama, koje je dovršio tijekom boravka u Nizozemskoj, upečatljiv je portret njegova oca.

Nedavno je u Sevilli dodao tri križa na leđa kao svoje najnovije remek-djelo tušem. Nadalje, njegova lijeva ruka može se pohvaliti zadivljujućim prikazom tasmanijskog vraga, dok desna pokazuje križ popraćen nekoliko stihova.

Preporučujemo