U Srbiji postoji fenomen da djeca poznatih ličnosti i sama postaju selebritiji bez ikakve lične zasluge. Samo neki od primjera su Tasa i Veljko djeca poznate folk zvijzde Cece Ražnatović ili Nika Tošić čiji su roditelji Jelena Karleuša i Duško Tošić. Ona je prava zvijezda na Tik Toku i ima veliki broj pratitelja. Slično se dešava i sa kćerkama pjevačice Nataše Bekvalac iako su još male.

  • Pjevačica Nataša Bekvalac  se razvela od trećeg supruga, s kojim je dobila mlađu kćerku kao dokaz njihove ljubavi.S obzirom na obiteljske prilike, sva je pažnja usmjerena na mladu djevojku koja nevjerojatno sliči svojoj majci, ne samo izgledom već i osobnošću.U prošlosti je pop zvijezda imala smisla duhovito priznavati da je Katja njezina slika u svakom pogledu, pa ju je gotovo nemoguće nadmašiti.

Točan razlog zašto simpatičnoj šestogodišnjakinji uvijek polazi za rukom ostaje neizvjestan, jer se može pripisati ili njenom karakteru ili majčinoj popustljivosti, ali ono što je sigurno jeste da mlađa kći Nataše Bekvalac uporno prevladava.

Njezina majka ponosno slijedi njezine stope dok dosljedno ostvaruje svoje želje kombinacijom humora, spretnosti i šarma.

Česti pogledi na njezin Instagram otkrivaju njezine redovite posjete teretani s partnerom, u pratnji osobnog trenera, što je divna poslastica za njezine obožavatelje. Osim toga, uživaju u aktivnostima kao što su skijanje i plivanje.

 

Podižući svoje zajedničke interese na novu razinu, voljeni duo majke i kćeri odlučio je krenuti u novu avanturu. Sa željom da istraži teniski sport, Katja je samoinicijativno angažirala iskusnog trenera, nabavila potrebnu opremu i pratila svoju kćer na teren. Čisto oduševljenje koje je zračilo s djevojčinog lica nakon treninga poslužilo je kao neporeciv dokaz njezine novootkrivene strasti prema sportu.

Neosporna privlačnost šljake pod nogama i kretanje loptice s jedne na drugu stranu mreže uvelike je zaokupila pozornost nasljednika pop dive koji je to i dokumentirao kamerom.

Možda bi u budućnosti, kada Nat postigne uspjeh, upravo ti videozapisi i slike mogli postati cijenjeni dodaci srdačnim obiteljskim web stranicama, dokumentirajući rane faze njezine karijere ljepote.

Biografija:

Nataša Bekvalac, renomirana pop pjevačica iz Srbije, poznata je po raznim nadimcima kao što su “Novosadska Šećerka Lema”, “Srpska Barbika” i “Srpska Pamela Anderson”. Važi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja. Rođena 25. rujna 1980. godine u Novom Sadu, Nataša je odrasla u obitelji u kojoj je njezin otac Dragoljub Bekvalac bio bivši nogometaš i trener, dok se majka Mira posvetila domaćici.

  • Nataša ima dvije sestre – stariju sestru Draganu, koja je od nje starija osam godina, i mlađu sestru Kristinu, koja se proslavila kao modna dizajnerica. Osim toga, Nataša je odrastala sa svojim sestrama od tete, Tanjom i Jelenom Mrkić. Tijekom djetinjstva, Nataša je bila nemirne naravi i pokazivala veliko zanimanje za razne predmete, a posebno za glazbu. Često je vrijeme provodila na selu kod bake Dragice.

Iako u početku nije imala blisku vezu sa svojim sestrama, one su s vremenom postale njezine najbliže saveznice i pristalice. Godine 1989. Nataša je sudjelovala na dječjem festivalu Deca paju hitov, gdje je nastupala s grupom Regina. No, otvoreno je kritizirala članove grupe zbog nesposobnosti sviranja u dobrom tonalitetu.

Davne 1990. godine imala je nevjerojatnu priliku pokazati svoj talent u renomiranom dječjem programu “Glazbeni tobogan”, gdje je osvojila publiku i pobudila sveopće divljenje. Mnogima je bilo očito da ima potencijal postati sjajna zvijezda. Po završetku osnovnog obrazovanja nastavila je pohađati srednju školu.

1999. godine, vođena očevim naputcima, donosi odluku o upisu na prestižnu Višu trenersku školu, uspješno završavajući studij u predviđenom roku. Sljedeća godina označila je značajnu prekretnicu u njezinu životu jer je poduzela hrabar korak i odselila se iz obiteljskog doma, uz nepokolebljivu podršku roditelja koji su joj pomogli u kupnji vlastitog stana.

Tijekom odmora 1998. Nataša je otkrila ljubav prema Loli Lakoviću, crnogorskom biznismenu. Napustivši svoj dom, odlučila je živjeti s njim u Podgorici. Ipak, otac Dragoljub uspio ju je nagovoriti da se vrati u rodni grad. Gledajući unatrag, pjevačica je shvatila da tu odluku nije donijela ljubav, već bunt prema strogim roditeljima. Nakon toga se zainteresirala za studenta arhitekture, čiji identitet ostaje nepoznat javnosti. Nažalost, izgubio je život u nesreći motocikla.

 

 

Preporučujemo