Jelena Tomašević jedna je od najomiljenijih pjevačica naše glazbene industrije, a nedavno je u jednom prijestolničkom baru obilježila svoj 40. rođendan. Pjevačica je u pratnji supruga Ivana Bosiljčića, a okružena najbližim prijateljima, obilježila ovu značajnu prekretnicu. Rođendanska zabava bila je vesela prigoda, a svi sudionici uživali su u prekrasnoj atmosferi. Jelena je posebno bila raspoložena dok je puhala u svjećicu na čokoladnoj torti koju je za nju s ljubavlju pripremio suprug.

U priloženom videu možete svjedočiti veseloj atmosferi proslave Jeleninog 40. rođendana. Pjevačica je bila u ushićenju, a gosti su je obasuli brojnim iznenađenjima i čestitkama. Ovu značajnu prigodu, kaže Jelena, odlučila je obilježiti u društvu najbližih zbog izazova s ​​kojima su se ona i njezina obitelj suočavali tijekom godine. Naglasila je, međutim, da će biti vremena za velebnije proslave sa svim dragim prijateljima. Jelena Tomašević u jednom je intervjuu izjavila kako se s vremenom sve više vezuje za staru poslovicu “samo da smo živi i zdravi”. Također je otkrila da je poželjela kraj svih ratova u svijetu, što je jedna od njezinih najžešćih želja za svoj rođendan.

Jelenin suprug Ivan Bosiljčić i njihova kći Nina prvi su čestitali rođendan. Jelena je ispričala kako je ova godina za nju i njezinu obitelj bila pred brojnim izazovima, ali su ih timski svladali. Ova poznata pjevačica neizmjerno se ponosi svojom obitelji koja joj je, uz uspješnu karijeru, izvor ohrabrenja i podrške u svim aspektima njezina života. Jelena Tomašević jako je vezana za svoju obitelj, često posjećuje roditelje Dragana i Snežanu, koji sa starijim bratom Darkom žive u Kragujevcu. Iako Jelenini roditelji vode povučen život, oboje su uspješni u svojim profesijama.

Pjevačica je ranije spominjala da je njen tata osobnošću sličan njoj, te da je ona tatina kćerka, dok je njen brat Darko naslijedio majčine osobine. Jelena je jednom prilikom podijelila obiteljsku fotografiju sa svojim najdražima, izražavajući ponos i divljenje majčinoj nesebičnosti i bezgraničnoj velikodušnosti prema svima koje sretne, bez obzira na njihovu familijarnost. Jelena je jednom prilikom primijetila: “Moja majka je zanimanje brinuti se za druge, ali i izvan bolnice ona bezrezervno pomaže svima oko sebe, i onima koje poznaje i onima koje ne poznaje. Njeno srce je veliko kao svemir, a Ponosna sam što mi je mama.

Preporučujemo