O privatnom žiovtu poznatog pjevača se zna skoro sve i malo je reći da je on bio turbulentan. Omiljen zbog svog šarmantnog osmijeha i izuzetnih vokalnih talenata, Darko Lazić, proslavljeni pjevač, prošao je mukotrpan put sličan Golgoti. Darku Laziću ova borba nije bila nimalo prijatna, a nije se libio da iskaže svoje muke, često posežući za alkoholom kao sredstvom za borbu. Iskreno je otkrio svoje strašne noćne more, mučen živim sjećanjima na nesreću koju je doživio, a zadubio se i u zamršenosti svog života zajedno sa suprugom Katarinom.

 

Darko Lazić u svojoj nedavnoj ispovijesti otkriva da je bezbroj puta pokušavao da se oslobodi svojih štetnih navika, što je na kraju ostavilo začuđenu javnost. Nakon prometne nesreće uspio sam se malo pribrati, ali ne u potpunosti. Nažalost, ljudi su pogrešno protumačili moju izjavu o pronalaženju humora u toj situaciji, ali nikad nisam namjeravao da je shvatim doslovno! Pokušavao sam prestati piti, iako se pokazalo da je to bio izazovan pothvat, i na kraju sam podlegao iskušenju, shvativši da nije vrijedno žrtvovati svoje blagostanje kad ga ne mogu nadvladati. Darko Lazić vodio je iscrpljujuću bitku, jer ga često progone snovi o umalo kobnoj prometnoj nesreći koju je doživio prije nekoliko godina. Našao sam se usred živopisnog sna o prometnoj nesreći, zbog kojeg sam se probudio obliven znojem i okružen lokvom vode. Ovo sjećanje služi kao podsjetnik na poteškoće s kojima sam se suočavao u tom razdoblju, unatoč mojoj reputaciji šaljivdžije, što je mnoge navelo da povjeruju da tu situaciju nisam shvaćao ozbiljno. No, bitno je napomenuti da sada životu pristupam s puno većim oprezom, iako je mladenačka lakomislenost i dalje prisutna. Nemam puno riječi da se branim, osim da vjerujem da će se sve odvijati u svoje vrijeme. Lazić tvrdi da se njegov trenutni stil života prvenstveno vrti oko obitelji, što rezultira ograničenim izlascima. No, otkrio je i želju da ima veliki broj djece. Kaća i ja potpuno smo se posvetili jedno drugome, a vidljivo je da ni dana ne provodimo razdvojeni. Oduševljena sam što smo se konačno vjenčali i sada se čini da je sve kako treba. Što se tiče djece, apsolutno bih volio imati deseteročlanu veliku obitelj. Ipak, ne žurimo i ne žurimo; Vjerujem da će se sve dogoditi u svoje vrijeme. Čvrsto sam odlučila, što se vidi i po mom ponašanju, a kada me vidite da pijem, to je obično u društvenim okruženjima poput barova i restorana – izjavila je folkerka. Darko Lazić bio je pred brojnim izazovima, ali konačno sve dolazi na svoje mjesto.

 

U svojim ranim godinama Darko je živio u Brestaču uz majku Branku, pokojnog oca Milana, mlađeg brata Dragana, baku Milku i djeda Živka. Proveli su osam godina u Nizozemskoj, gdje je Darko završio osnovno obrazovanje, a zatim su se vratili u njihov rodni grad. Darko se u početku bavio frizerstvom, ali ga je pobjeda u “Zvezdama Granda” potaknula na glazbeni put. Njegov otac, poznati harmonikaš, prenio je svoj glazbeni talent na Darka, dok njegov brat također posjeduje glazbene sposobnosti, iako nije odlučio krenuti Darkovim stopama nakon sudjelovanja u “Zvezdama Granda” 2013. Kako je Darko sticao slavu, povezivali su ga s razne javne osobe, među kojima je i Dunja Ilić, pjevačica koja je istaknula kako je njihov odnos ostao platonski. Učesnica rijalitija “Parovi” Miljana Kulić nemilosrdno je jurila Darka, čak je išla u njegovo selo da ga traži kada se on nije odazvao. U veljači 2013. Darko je uplovio u vezu sa šest godina starijom pjevačicom i voditeljicom Anom Sević. Darko i Ana svoju su obvezu ozvaničili u romantičnom Parizu sredinom 2014. godine, izmijenivši zavjete i krenuvši na svoje bračno putovanje. Njihovo vjenčanje bilo je intimno, na kojem su bili samo njihovi najbliži, a vjenčana kuma bila im je talentirana pjevačica Andreana Čekić. Sljedeće godine, u srpnju 2015., njihova se radost višestruko povećala jer su na svijet poželjeli dobrodošlicu svojoj prelijepoj kćeri Loreni. Obitelj je njezin dolazak proslavila krštenjem u časnoj crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu. Kako je njihova obitelj rasla, Darko je odlučio uložiti u dvoetažni stan na Košutnjaku, čime će svojim najmilijima pružiti udoban i prostran dom. Uz to, krenuo je u ambiciozan projekt izgradnje prostrane kuće od tisuću četvornih metara u rodnom Brestaču. Ti su napori pokazali Darkovu predanost stvaranju poticajnog okruženja za svoju obitelj.

 

Međutim, život se neočekivano okrenuo i početkom 2018. Darko i Ana odlučili su se sporazumno rastati, podnijevši zahtjev za razvod. U to vrijeme Darko je utjehu i društvo pronašao u zagrljaju manekenke Marine Gagić. Njihova je veza procvjetala, a 2019. mediji su bili preplavljeni vijestima o njihovoj nadolazeće roditeljstvo. Darko, ispunjen ljubavlju i odanošću, zaprosio je Marinu u ožujku te godine, učvrstivši njihovu međusobnu privrženost. Radost para dosegla je nove visine 24. lipnja 2019. kada su poželjeli dobrodošlicu svom dragocjenom sinu Alekseyu u svoje živote. Njegov dolazak donio je neizmjernu sreću i upotpunio njihovu voljenu obitelj. Nakon dvije godine, par je odlučio raskinuti zaruke. No, zbog nemogućnosti da postignu konsenzus oko skrbništva i novčane potpore, Marina je pokrenula postupak protiv Lazića. U studenom 2021. u Osnovnom sudu u Rumi održano je drugo ročište na kojem su razne senzacionalističke publikacije izvještavale o sporu koji se vodio između bivših partnera u sudnici.

Preporučujemo