O braku poznate pjevačice Jelene Karleuše se svakodnevno spekuliše. Već godinama unazad svi nagađaju da li su Duško Tošić i Jelena još zajedno ili ipak ne, a njih dvoje rijetko kada o tome govore u javnosti. Prošlo je samo mesec dana od kada su javnost obradovane zajedničkim fotografijama Duška Tošića i Jelene Karleuše na proslavi rođendana njihovih ćerki, zbog čega su mnogi poverovali u pomirenje ovog para.

Međutim, nedavna vijest o navodnoj Duškovoj vezi s pjevačicom Inom Gardijan sve je zaprepastila. Njih dvoje su uočeni zajedno na splavu u Beogradu, a Ina je nastupala dok je Duško uživao u njenom društvu. Bivši fudbaler je pevačicu u jednom trenutku čak snimio. Da uvreda bude veća, Ina je Duški otpevala “Zabranjeni grad” Cece, Jelenine ozloglašene rivalke.

Njih dvije već dvije decenije nisu u dobrim odnosima, te se često vide na sudu zbog raznih tužbi koje pokreću jedna protiv druge zbog izjava koje daju za javnost. Iako se ne može potvrditi da li između Tošića i pevačice postoji nešto više od slučajnog poznanstva, evidentno je da Jelena neće biti ista nakon saznanja da je Ina otpevala Ražnatovićevu pesmu svom još uvek zakonskom suprugu.

 

Jelena će vjerovatno imati dodatnu nevolju zbog činjenice da je Ina nastupila na njoj i Duškovoj godišnjici, što pokazuje i video koji se pojavio na Twitteru. Video prikazuje Tošića kako uživa dok mu Ana Bekuta peva serenade, a Ina kao pozadinski vokal. Ina je karijeru započela učešćem u “Prvom glasu Srbije” i “Zvezdi Granda”, a popularnost stekla duetom sa Milanom Stankovićem.

Preporučujemo