Glumca Viktora Savića znamo s malih ekrana u raznim ulogama koje je tumačio. Viktor Savić je glumac iz porodice sa jakim umjetničkim iskustvom i smatra se jednim od najzaposlenijih glumaca svoje generacije. Njegov otac Jovan Savić takođe je talentovan, ali Viktor više voli da ne priča detaljnije o privatnom životu svoje porodice. Iako nije dobio formalnu obuku za glumu, Jovan, poznat i kao Lole, učestvovao je u raznim značajnim projektima.

On je prirodnjak, muzičar, pevač i bluz muzičar, kao i član benda „Zona B”. Zbog svoje primarne profesije, dobio je glavnu mušku ulogu u televizijskoj seriji “Pet”, koja prikazuje priču o pet žena koje su spremne uložiti mnogo da zaštite jedna drugu. ”Imao sam sreću da uz nekoliko muzičara gostujem u jutarnjem programu RTS-a na promociji projekta „Stari rok majstori”. Izrazito se sećam subote kada smo najavili predstojeći koncert u Zvezdara teatru. Oko šest sedmica kasnije Viktor mi je prišao zbunjenog izraza lica i objasnio da mu je Balša Đogo, režiser, pokazao moju fotografiju na svom mobilnom telefonu.

Sin me je obavijestio da Balša trenutno radi na krimi seriji i da je već kreirao dva lika. Jedan od likova, ženski, prvobitno je bio namenjen Jeleni Đokić, dok je drugi, muški, lik koji bih voleo da igram. Balša je bio inspiriran da mi ponudi lik Bogdana Stanića Skocija nakon što me je vidio kao gosta u Jutarnjem. Nisam ni slutio da imam prirodni talenat za glumu, ali je moj sin Viktor Savić otkrio da imam.

Jovan, koji je uz Viktora glumio u seriji “12 reči” kao otac i sin, pojavio se u nekoliko popularnih serija kao što su “Senke nad Balkanom”, “Obeležene u reketu”, “Urgentni centar” i “Kalkanski krugovi”. .” Iako je glumom počeo da se bavi tek početkom sedme decenije, Savić stariji uspeo je da prevaziđe sve predrasude i afirmiše se kao uspešan glumac. Takođe se mora napomenuti da ima upečatljiv izgled u stilu Holivuda.

Preporučujemo