Jelena Karleuša  poznata srpska pop-folk pjevačica, jedna je od najpolarizirajućih figura srpske pop industrije. Svojim postupcima, izjavama i nastupima na pozornici, u potpunosti je prihvatila nadimak “mala od  skandala”, koji joj je dodijeljen u svjetlu njezine pjesme koja je bila na vrhu top lista. Ova titula prikladno karakterizira njezinu otvorenu prirodu, jer se neustrašivo upušta u svađe sa svojim kolegama. Na estradi ima jako malo prijatelja a jedna od njih je Marija Šerifović.

Jelena Karleuša danas je zadivljujuće nastupila pred brojnom publikom, najavivši svoj skori nastup u renomiranom prestoničkom hotelu 1. siječnja. Nakon brojnih upita novinara došao je trenutak za pitanje u vezi  Marije Šerifović; nedavno postala majka uz pomoć surogat majke, objava najnovijeg člana obitelji Šerifović dirnula je srca nebrojenih dugogodišnjih obožavatelja omiljene pjevačice.

Kada je Jelena napokon progovorila o Mariji i malenom Mariu, među brojnim čestitkama ispod fotografije primijetili su da nema Karleušine, pa su se mnogi zapitali koji je razlog njezina nedolaska. – Unatoč tome što još nismo međusobno komunicirali, uvjeravam vas da ću joj se javiti. Posjedovala sam saznanja o njezinim namjerama i događajima koji su se odvijali puno prije vas, čak i prije nego što je došlo do bilo kakvog javnog otkrivanja.

Jelena je otkrila da posjeduje sposobnost čuvanja tajni, čak i kada je ljuta, te se zbog toga suzdržala od bilo koga da otkrije tu informaciju. Iznenađujućim spletom događaja, Karleuša je konačno iskoristila priliku da javno čestita Mariju, što je mnoge zaprepastilo. S obzirom na njihovo blisko prijateljstvo, očekivalo se da će diva puno prije uputiti svoje dobre želje, možda čak i putem iskrene čestitke. Jelena je rekla i da joj jE drago zbog Verice jer ona zaslužuje da bude baka.

Preporučujemo