Tekući spor između Jelene Karleuše i Saše Popovića oko gledanosti tek treba da jenjava. Na društvenim mrežama se već dva dana zaredom priča o kontroverzi, što ukazuje na ogroman ego koji ove dvije osobe posjeduju. Čak su počeli da gostuju u raznim emisijama i da govore jedno protiv drugoga. Bez obzira na to, Saša je nedavno odlučio da otkrije razlog Karleušinog povlačenja iz žirija. Popović je tvrdio da je pevačica otišla jer je tražila jedinstven izgled koji ne odgovara željama vlasnika Granda. Zbog toga je na njenu zamenu dovedena Ceca Ražnatović.

Direktor Granda izrazio je kajanje gostujući u jutarnjem programu Pink televizije. On je prenio svoju empatiju prema Jeleni Karleuši i napomenuo da im je žao što nisu mogli nastaviti saradnju sa njom. Međutim, postojali su određeni zahtjevi koje su smatrali neuobičajenim, te im nisu mogli udovoljiti. Posledično su prodali Grand, a Ceca je zauzela Jelenino mesto, što je Jelena doživela kao veliki neuspeh.

Iako je i dalje gajio ljubav prema njoj, on i Jelena morali su da se raziđu nakon šestogodišnje saradnje koja se završila poplavom opisanom kao cunami. Jelena je šest sezona pre odlaska iz takmičenja bila član žirija  Zvezde Granda. Tačan uzrok njenog odlaska i dalje je misterija. Napisala je otvoreno pismo u kojem je izrazila svoje divljenje Saši nakon odlaska.

Iako moje divljenje Saletu ostaje nepokolebljivo, moram priznati valjanost njegove izjave. Neosporno je da sam trpila nepravedne zabrane tokom svoje karijere, koje su teška kršenja mojih ljudskih prava i srceparajuća nepravda koju sam morao da trpim. Uprkos tome, postoji nagrada: moji honorari za koncerte su se utrostručili, što me čini najplaćenijim muzičarem u industriji! Istina je i da mi se Sale jedini obratio u nevolji, ali se ne može zanemariti da sam šest godina neumorno radila bez ikakve novčane naknade, vođena iskrenošću i zahvalnošću. Uverena sam da je moj trud bio katalizator vrhunca i uspeha Zvezde Granda, glasija je tadašnja  Jelenina objava na Instagramu.

Preporučujemo