Lepa Brena je u bivšoj Jugoslaviji bila najpoplarnija pjevačica i nju su narodne mase naprosto obožavale. Ona i danas aktivno nastupa i jako vodi računa o svom izgledu. Neki joj zamjeraju što pokušava da izbriše svoje godine plastičnim operacijama dok je drugi podržavaju. Kroz zadivljujući prikaz na svom Instagramu, ljubazno je pokazala svoju autoritativnu auru dok je sjedila na elegantnoj crnoj kožnoj fotelji i odisala elegancijom u sofisticiranom kombinezonu od čipke. Obožavaoci su ostali bez teksta dok ih je mladolik izgled i atraktivno odelo 64-godišnje pevačice Brene oduševio svojom zanosnom lepotom.

 

Pokazujući svoj besprekoran smisao za modu, oduševila je svoje pratioce objavom niza zadivljujućih fotografija na svom Instagram nalogu. Na ovim slikama, bez napora je pokazala svoju gracioznost i eleganciju, samouvjereno pozirajući na sofisticiranoj crnoj kožnoj fotelji, ukrašenoj zadivljujućim kombinezonom od čipke. Njeni besprijekorni stilski odabiri dočekani su sa izljevom divljenja i komplimenata od strane njenih odanih obožavatelja.

Evo nekih od primjedbi koje su izrečene: “Žena je to apsolutno uspjela.” “Nemam riječi, ovo me je potpuno oduševilo.” “Izgledaš apsolutno zapanjujuće!” “Nivo sofisticiranosti u dizajnu ovog stila je zaista ispred svog vremena.” “Fantastičan posao!” “Pogledajte očaravajuću veličinu i veličanstvenu gracioznost prisustva ove kraljice.” „Uprkos godinama, odiše neverovatnom lepotom”.

 

Jedan komentar koji je posebno privukao pažnju je “Kraljice grmiš”, jer je izazvao poređenja između nje i Madone. Ipak, postojali su različiti stavovi koji su izražavali neodobravanje prema njenoj odeći, smatrajući je neprikladnom za njene godine. Tako su je neki napomenuli da je ona i baka i da ne bi trebalo da se oblači kao da je upola mlađa.

Preporučujemo