Njega mnogi smatraju najvještijim biznismenom u muzičkoj industriji. Saša Popović se kroz svoju karijeru utjelovio u razne uloge, među kojima je i kultni lik Djeda Mraza. U ranim godinama njegova kći Aleksandra imala je jaku želju upoznati slavnu ličnost bijele kose i brade. Da bi ispunio njezinu želju, njezin je otac morao preuzeti ulogu i pretvarati se da je Djed Mraz. Kreativni direktor natjecanja “Zvezde Granda” rado se prisjeća nepokolebljivog entuzijazma svoje kćerke. Dok je sat otkucavao ponoć, ova osoba je željno iščekivala dolazak kreativnog direktora, koji je bio natovaren mnoštvom darova.

 

Sale Popović, ususret nadolazećoj Novoj godini, svoje ukućane planira iznenaditi intrigantnim iznenađenjima. Na pitanje da li je već kupio novogodišnji poklon za svoju suprugu Suzanu Jovanović, Sale je u intervjuu za TV Grand odgovorio na jedinstven način rekavši: “Nisam. Više volim da poklanjam cijelu godinu”. . Njegova sklonost uživanju očigledna je kada bira osobni dar, često se odlučujući za luksuzni automobil. Tijekom ovog konkretnog slučaja, također je otkrio podrijetlo ovog žara.

Putovanje je započelo tijekom 1980-ih, vrijeme ogromnog prosperiteta u kojem  se bogaito, čak dosegajući milijune. Međutim, tržište nekretnina nije predstavljalo obećavajuće putove za ulaganje, pa mi nije preostalo ništa drugo nego da svoja sredstva usmjerim u kupnju automobila. Nakon pažljivog razmatranja, odlučio sam povjeriti svoja ulaganja renomiranoj Dafini. Nažalost, kao što je povijest  otkrila, doživio sam razoran gubitak. Kako bih se oporavio od ovog neuspjeha, bio sam prisiljen likvidirati svu svoju imovinu. Do 1993. sam se odrekao stana, auta i ušteđevine. Osvrćući se na ovo teško razdoblje, Popović je ispričao: „Našao sam se u skromnoj garsonijeri od 17 četvornih metara na najvišem katu zgrade televizije.

Saša je zaključio kako je tek nakon što  se stabilizirao i ponovno našaosvoje uporište, odlučio stupiti u bračnu zajednicu. Trenutno posjeduju sve što im je potrebno i mogu izraziti samo jednu želju – dobro zdravlje.

Preporučujemo