Marija Šerifović, srpska pop pjevačica i jedina pobjednica Eurosonga, izniman je glazbeni talent naslijedila od svoje majke, poznate folk pjevačice Verice Šerifović. Ona je izabrala drugi muzički smjer i danas je jedna od najpopularnijih pop pjevačica u regiji. S nepunih 12 godina debitirala je na festivalu “Djeca pjevaju hitove” osvojivši publiku izvedbom pjesme “Uvijek ću te voljeti” i osigurala željeno prvo mjesto.

 

Već na prvom nastupu osvojila je i žiri i publiku, ne ostavljajući nimalo sumnje da će je njezino izvanredno vokalno umijeće odvesti do vrhunca njezine glazbene karijere. Nakon završene srednje škole Marija se seli u Beograd i upisuje studij menadžmenta. Tada s potpuno posvetila svojoj karijeri.

Pjevačica Marija Šerifović prije samo desetak dana prihvatila se nove roditeljske uloge nakon što je uz pomoć surogat majke dobila sina Maria. U najvećoj tajnosti, marljivo je slijedila svoju veliku težnju, naposljetku ju je i ostvarila. Osim njezine majke Verice, samo njezini najbliži bili su uključeni u ovaj nevjerovatan pothvat. Marija je dugi niz godina gajila duboku čežnju za djetetom, au to vrijeme iščekivanja marljivo je pripremala nešto zaista nesvakidašnje za svog budućeg nasljednika.

Pop zvijezda je tijekom nastupa predstavila iskrenu pjesmu posvećenu svom sinu, ističući da joj je glazba odušak za prenošenje emocija. Spokoj u meni pronašao je lice, a moje srce je otkrilo sigurno utočište. Tijekom mog života glazba mi je služila kao jedino sredstvo kojim se mogu istinski izraziti i ponuditi pogled u dubine svoje duše. U razdoblju u kojem sam željno iščekivala i maštala o njegovom dolasku, napravila sam melodijsko remek-djelo poznato kao “Dolazi ljubav”. Danas sa zadovoljstvom mogu podijeliti ovu kompoziciju sa svima vama, kako bi nadahnula snove onih koji u vaše živote unose ljubav i spokoj. Moj voljeni je napokon stigao, a zove se Mario. Ovo je moj prvi poklon  sinu – elokventno je poručila Marija putem svog Instagram profila.

Preporučujemo