Beograd je metropola koja se može pohvaliti i sa velikim brojem luksuznih vila koje pripadaju pbiznismenima i poznatim ličnostima. Košarkaš Marko Jarić ponosni je vlasnik najlepše vile na Dorćolu. Imao je snažnu želju nabaviti ga, čak i u izvornom stanju, unatoč činjenici da je prošao kroz tri različita vlasnika. Prema izvješćima, bivši košarkaš uložio je otprilike tri milijuna eura u projekt obnove, intrigantno odabravši zadržati izvornu estetiku predratnog doba. U zadivljujućem prikazu raskoši, ekspanzivna vila Marka Jarića od 700 četvornih metara može se pohvaliti impresivnim nizom značajki.

S pet luksuznih spavaćih soba, tri raskošne kupaonice, potpuno opremljenom teretanom, pjenušavim bazenom, opuštajućom saunom, praktičnim dizalom i privatnim parkingom, ova vila ne ostavlja ništa nedovoljno željeno. Dizajn interijera karakterizira skladan spoj svijetlih tonova i bogatih tamno smeđih akcenta, upotpunjen izuzetnim drvenim elementima. Kuhinja je dokaz modernosti, opremljena najsuvremenijim aparatima koji zadovoljavaju najviše standarde. Inače, opće je poznato da Marko Jarić posjeduje duboki zaljubljenik u raskošne nekretnine, a kolekcija kuća i stanova koje posjeduje lako bi nadmašila očekivanja i najzagriženijih zaljubljenika u arhitekturu i dizajn. Uz rezidenciju na Dorćolu, Jarić je posjedovao i raskošno prebivalište u Majamiju, gdje je boravio sa svojom bivšom suprugom Adrianom Limom i njihovim prekrasnim potomcima koji su procvjetali u nevjerojatne ljepotice. Nakon rastave, Lima je uspjela prodati kuću za vrtoglavih 40 milijuna dolara. U danima najvećeg veselja Marko i Adrijana živjeli su u raskošnoj vili u Los Angelesu, rezidenciji koja je često bila na naslovnicama i bila je utjelovljenje svačijeg doma iz snova, prije nego što su se preselili u Miami. Ova vila koju je agencija za nekretnine opisala kao “šarmantnu s velikim karakterom”, ima tri spavaće sobe i tri kupaonice, a nalazi se na dvije velike parcele. Nakon odluke Jarića i Lime o prodaji, nekretnina je sada na tržištu. Iako je nedvojbeno luksuzna holivudska rezidencija, kuća uspijeva odisati intimnom i ugodnom atmosferom, sa svakim elementom dizajniranim tako da daje prednost praktičnosti i uživanju, slično kao novoizgrađena vila na Dorćolu. Prema pisanju američkih medija, bivši profesionalni košarkaš posjeduje luksuzni penthouse u New Yorku vrijedan 5,5 milijuna dolara, jahtu procijenjenu na 1,4 milijuna te raskošnu vilu u Indian Creeku. Otok na Floridi koji se procjenjuje na nevjerojatnih 10 milijuna kuna.

 

Ljubavni život poznatog košarkaša je prilično buran.Osim toga, uočeno je da bivša košarkaška zvijezda Marko Jarić ima poseban afinitet prema suprotnom spolu, posebice prema modelima. Marko je u razdoblju od sedam godina bio u bračnoj zajednici s Adrianom Limom. Godina njihovog vjenčanja bila je 2009., a tijekom veze dobili su dvije kćeri. No, njihovom braku došao je kraj 2016. godine. Prije veze s Limom, kao i nakon rastave, Jarić je imao romantične susrete s brojnim poznatim ženama. Među njima bilo je manekenki, voditeljica i glumica. Krenimo kronološki… Marko Jarić je u jednom trenutku bio u ljubavnoj vezi s Adrijanom Čortan, bivšom manekenkom. Nedugo nakon toga uplovio je u vezu sa Sandrom Nikolić, koja je bila dio grupe Models, a danas je poznata kao Sandra Meljničenko, najbogatija žena u Srbiji Nakon gotovo godinu dana veze, Markovu ljubav zaokupila je još jedna manekenka Nevena Milićević. Godine 2001. Marka su povezivali s hrvatskom zvijezdom Nives Celzijus tijekom Europskog prvenstva u košarci. Četiri godine kasnije izazvao je veliku pozornost kada su kružile glasine da je opčinio voditeljicu Olju Crnogorac, koja je tada gajila manekensku karijeru. Dok je boravio u Italiji, Marko se upustio u romantičnu vezu s Elizabeth Canalis, Talijankom koja će s vremenom steći svjetsku slavu kao zaručnica Georgea Clooneya.

Marko je budućnost u Americi zamišljao s manekenkom Anom Lašpetovski, no njihova je veza naprasno prekinuta. Marko se nije dao pokolebati, pa se fokusirao na zanosne glumice, pa se nakratko našao u društvu Gine Lee Nolin, poznate zvijezde “Baywatcha”. Zajedničkim životom na Beverly Hillsu najdugovječniju vezu održao je s ruskom manekenkom Elenom Rogozinom. Nakon preseljenja u Minnesotu njihova je veza prekinuta, a mediji su Jarića nakon toga povezivali s hrvatskom manekenkom Ninom Morić i srpskom pjevačicom Anom Nikolić. Jarić je početkom 2018. godine ušao u romantičnu vezu sa zanosnom manekenkom Boni Mjuler. Tijekom prve godine, Marko se odlučio protiv pokazivanja njihove veze u javnosti ili upoznavanja nje sa svojom domovinom Srbijom. Kad god je dolazio u srpsku prijestolnicu, činio je to bez prisustva djevojke.

 

Preporučujemo