SezoNa razvoda na estradnoj sceni uveliko traje a otvorio je razvod Meline i Harisa Džinovića. Iako je i sudski okončan, detalji njihove veze i dalje zanimaju javnost. Nakon nevjerojatne 22 godine duboke ljubavi, folk pjevač Haris Džinović i modna dizajnerica Melina Džinović odlučili su svoj brak privesti kraju.Iako je Haris nakon razvoda otvoreno pričao o zamršenostima svoje veze s poznatom dizajnericom, Melina je to odlučila ne iznositi u javnost. Međutim, tijekom intervjua otkrila je neke aspekte njihovog braka. Naime, Melina je spomenula povremene sukobe između nje i Harisa, a otkrila je i period u kojem su imali najviše nesuglasica.

 

  • Budući da sam netko s duboko tradicionalnim vrijednostima, moja je želja oduvijek bila ispuniti uloge odane supruge i majke, oslanjajući se na svog supruga da opskrbljuje našu obitelj i svim srcem joj se posvetiti. Da sam imao aspiracije za ozbiljnom profesionalnom karijerom, bavio bih se njome prije udaje. Naša ljubav jedno prema drugom je nevjerojatno jaka.

U svakom kućanstvu, braku ili vezi, postoje slučajevi kada se pojave svađe i pojedinci zauzmu suprotne strane. No, na kraju pobjeđuje onaj tko prepozna važnost popuštanja u tim trenucima. Ove pojave nisu neuobičajene, već su prije odraz dinamike prikazane u holivudskim filmovima.

Na primjer, zamislite da imam jaku želju za kavom i uživam u odlasku na ručak s prijateljima, dok se Haris prepušta svakodnevnim teniskim mečevima. Moguće je da ključ našeg uspješnog braka leži u činjenici da su nam životi ispunjeni uzbuđenjem i avanturom, stalno izbjegavajući monotoniju. Oboje dijelimo hedonistički pristup životu.

Tijekom tog vremena, Melina bi uvijek nastojala kontaktirati Harisa prije večernjeg izlaska, osiguravajući da zna njezine planove i očekivano vrijeme povratka. Ovaj jednostavan čin učinjen je isključivo kako bi ublažio svaku moguću brigu s njegove strane.

 

Haris je u posljednje vrijeme izrazio zabrinutost zbog svojih djevojaka, točnije zbog pretjeranog druženja koje mu najviše smeta.

  • Ljubav koja se nekada činila veličanstvenom preokrenula se prije deset godina kada je mlada žena krenula drugačijim putem. To nije bio život konvencionalne obitelji. Vjerujem da je ugrozila vlastitu sreću prečestim uranjanjem u svijet ženskog društva. Čini se da kada prijatelju nedostaje blažen brak, on nije voljan vidjeti kako drugi prijatelj doživljava bračnu radost.

“Nikoga ne smatram odgovornim, čak ni njezine poznanike, ali vjerujem da je to odigralo ulogu u stvaranju udaljenosti između nje i njezina doma, njezina supružnika i cjelokupne egzistencije. Moguće je da je razvila nove romantične osjećaje. Detalji o tome što Za mene su ostali misterij brojni aspekti”, rekao je on za “Blic”.

Biografija Meline Džinović:

Melina Galić, supruga Harisa Džinovića, porijeklom je iz Bihaća, gdje je rođena 1982. godine. Odrastajući u ovom gradu, živjela je s roditeljima Elmom i Sulejmanom, da bi se konačno preselila u Zagreb. Nakon preseljenja nastavila je studij na Filološkom fakultetu, smjer anglistika i orijentalistika.

Na trećoj godini studija susrela se s poznatim pjevačem Harisom Džinovićem. Kako kaže Banjalučanka, do ovog susreta je došlo dok je strpljivo čekala svog dečka, koji se slučajno zove isto kao Haris. Sudbina se ponovno umiješala kad su se neočekivano sreli na Džinovićevom koncertu u Zagrebu. U tom čudnom trenutku Haris je uputio poziv Melini, pozivajući je da mu se pridruži kao njegova posebna gošća u očaravajućem gradu Parizu.

Melina je otkrila da je njezina obitelj bila zatečena njezinom iznenadnom odlukom, jer je izbor donijela preko noći bez ikakve prethodne rasprave. Bez ikakve prilike za razgovor, pobjegla je i krenula na put u Pariz s Harisom, nikada se više nije vratila kući.

Prije nego što su se vjenčali, par je živio skladan život u rasponu od 12 godina. Za to vrijeme bili su blagoslovljeni dolaskom sina Kana i kćeri Đine. Intimna ceremonija vjenčanja para održana je na luksuznoj jahti Maltese Falcon, okružena pitoresknom ljepotom Dubrovnika. Radosnoj prigodi nazočila su njihova voljena djeca i 30-ak dragih gostiju.

Preporučujemo