Unatoč tome što su važili za jedan od najiskladnijih parova na estrdnoj sceni, veza Džinovića na kraju je došla kraju. Međutim po svemu sudeći njihov razlaz nje nimalo prijateljski a Haris koristi svaku priliku da jvno iznese sav prljav veš o svojoj bivšoj ženi. Nakon 24 godine veze, par se odlučio rastati, a Melina je često s velikim sentimentom pričala o Harisu.Bivši suprug podigao je brojne optužbe protiv svoje bivše supruge, tvrdeći da ona nije priznala njegov trud u njeno ime. Melina se za sada suzdržala od bilo kakvih javnih izjava, iako je ranije o svom suprugu govorila s velikim naklonom.

 

Prošla su vremena pomnog planiranja i kuhanja pet obroka dnevno, osiguravajući da naša djeca dobiju sve bitne hranjive tvari za optimalan rast, uključujući voće, povrće i mlijeko.

Tijekom njihovih ranih godina, marljivo sam se posvetio njihovom odgoju i pobrinuo se da njihove prehrambene potrebe budu zadovoljene. Kao žena koja se drži tradicionalnih vrijednosti, dosljedno sam težila uspjehu i nikada nisam smatrala vrijednim žaliti se za izazovima koji bi mi se mogli naći na putu.

Melina je samouvjereno izjavila da ako žene koje imaju rigorozan radni raspored od ranog jutra do kasnog poslijepodneva mogu ostvariti svoje ciljeve, onda nema izgovora tvrditi da nije sposobna učiniti isto. Naglasila je važnost učinkovite organizacije kako bi se uspješno ostvarilo sve što čovjek zamisli. Nadalje, Melina je ponosno istaknula svoje iznimne kulinarske sposobnosti.

 

Kako kaže Melina, Haris je veliki obožavatelj njene pite. Ponosi se svojim kulinarskim vještinama i uvijek mu je spremna skuhati ukusnu pitu. Ali to nije sve što može raditi u kuhinji. Melina je vješta u pripremi tjestenine i raznih tradicionalnih jela. Kuhanje joj je strast, a voli iznenaditi ukućane svojim kulinarskim kreacijama ili ispuniti njihove zahtjeve. Ove detalje Melina je podijelila s magazinom “Informer”. Haris Džinović svojevremeno je izrazio divljenje kako kulinarskim sposobnostima svoje supruge, tako i svojima.

Melina me nadmašuje u nekim kulinarskim kreacijama, iako nije znala ni o najosnovnijoj pripremi jaja kad smo se upoznali. To nije moje postignuće, već prije njezino, jer je preuzela inicijativu da istraži područja koja su je zaintrigirala i stekla potrebne vještine.

U carstvu kulinarske umjetnosti strast vlada. To je mišljenje ponovila i pjevačica u emisiji “Tko sam ja tebi, a što sam sebi”, koja je podijelila njihov osobni put pokušaja i pogrešaka u kuhinji. Kroz bezbroj odbačenih posuda presoljenih ili pougljenjenih jela, na kraju su usavršili svoje vještine i otkrili važnost točnih mjerenja. Sada je kuhanje za njih postalo besprijekoran zadatak, rad iz ljubavi.

Biografija Meline Džinović:

Poznata po svojim doprinosima modnoj sferi, Melina Džinović, ranije poznata kao Melina Galić, etablirala se kao vrhunski modni dizajner i vizionarka iza cijenjenog brenda “Hamel”. Porijeklom iz Bihaća, rođena 1982. godine, Melina je svojim prepoznatljivim dizajnerskim pristupom i revolucionarnim kreacijama ostavila neizbrisiv trag u modnoj industriji.

Unatoč tome što je supruga poznatog pjevača Harisa Džinovića, Melina je isklesala svoj jedinstveni identitet, postavši sinonim za gracioznost i sofisticiranost. Njezin rad besprijekorno spaja tradicionalne vrijednosti sa suvremenim trendovima, zadobivajući široko poštovanje i divljenje unutar i izvan sfere mode.

Rođena 1982. godine u Bihaću, nekadašnjoj Jugoslaviji, Melina Džinović je kćerka Elme i Sulejmana Galića. Svoje formativne godine provela je u Bihaću, gradu koji je svjedočio burnim povijesnim događajima. Odrastajući u obitelji koja je veliku važnost pridavala obrazovanju, kulturi i umjetnosti, Melinino odrastanje uvelike je utjecalo na putanju njezine karijere.

 

Nakon preseljenja u  grad Zagreb, Melina je započela novo poglavlje svog obrazovnog putovanja. Upravo je unutar kulturno raznolike i umjetnički nastrojene atmosfere Zagreba procvala i ukorijenila se njezina strast za modom. Ovaj dinamičan grad, poznat po svojoj uspješnoj umjetničkoj sceni i krojačkom izričaju, mladoj je Melini pružio savršenu pozadinu za njegovanje i njegovanje kreativnih talenata.

Tijekom tog transformativnog razdoblja zaronila je duboko u područje mode, postavljajući temelje za svoju buduću karijeru vizionarske modne dizajnerice. Neprocjenjivo obrazovanje koje je stekla u Zagrebu odigralo je ključnu ulogu u oblikovanju njezina osebujnog stila i inovativnog pristupa svijetu mode.

Preporučujemo