Odnos svekrve i supruge je u našoj kulturi često predstavljen kao jako kompleksan i težak, a čini se da je to slučaj i širom svijeta. Majke jednostavno ne žele da njihova djeca upadnu u brak ili veze sa pogrešnom osobom, a majkama nijedna osoba nije dovoljno dobra za njihovo dijete i jako je teško da će se ikada u potpunosti slagati sa odabranicom svog djeteta.

Kada pitate razne stručnjake od psihologa do sociologa, svi imaju svoja objašnjenja. Međutim, neke pseudo nauke kao što je astrologija također imaju svoj odgovor na pitanje odonosa između svekrve i supruge njenog djeteta. Danas vam otkrivamo koja tri horoskopska znaka se morate paziti kad su u pitanju vaše svekrve.

Škorpija – ovaj tip svekrve se teško da dovesti pod kontrolu jer su jako oštre i vole plaviti spaćke i neprilike za vas. Ne mogu se lako nositi s tim da sada njihovo dijete vama posvećuje pažnju i stoga budite jako oprezni oko ovakvih svekrvi.

Rak – ovakva majka se predstavlja kao nježna i mila, ali stručnjaci kažu da je ovo najopasnija svekrva. Moraćete igrati po njenim pravilima, ali najbolje je da joj laskate i nekako se uvučete pod kožu kako biste prošli što bezbolnije u vašoj vezi ili braku.

Ribe – ovaj tip svekrve je najviše vezan za svoje dijete i moraćete biti baš pažljivi sa svojim partnerom jer ukoliko išta bude falilo mezimcu ovakve majke, ona će od normalne i umiljate žene prerasti u vašu najveću noćnu moru, stoga gledajte da ne fali ništa u vašem braku ili vezi s vaše strane.

Preporučujemo