Prija je napravila potpuni haos u regiji rasprodavši najveće koncertnedvorane nekoliko noći zaredom. U zagrebačkoj Areni Aleksandra Prijović održala je svoj četvrti koncert, a ostao je još samo jedan od pet predviđenih. Nakon što je početni udar popustio, pjevačica je na svom Instagramu otkrila nadolazeći i posljednji koncert. Izrazila je svoje uzbuđenje zbog nezaboravne noći koju su svi  proveli u Zagrebu, napisavši: “Kako smo se apsolutno ludo proveli! Zagreb u mom srcu!

 

Pjevačičina objava izazvala je različite reakcije njezinih obožavatelja. Naime, brojni zaljubljenici u njezinu glazbu izrazili su nezadovoljstvo, tvrdeći da se nije podjednako potrudila za svaku večer koncertnog ciklusa. Tvrdili su da je četvrti nastup bio izuzetan, dok je prvi podbacio u usporedbi. U jednom od komentara izražava se razočaranje prvim koncertom, navodeći da je bio nepravedan prema onima koji su kupili ulaznice. Iako izbor gostiju nije glavna briga, vrijedi napomenuti da je prvi koncert najkraće trajao. Većinu ulaznica za ovaj koncert kupili su vjerni fanovi koji vas već duže vrijeme bodre i slušaju, a neki su ulaznice kupili i šest mjeseci prije koncerta.

U drugom komentaru navodi se da su, unatoč tome što je ;etvrti koncert još u ponoć bio u punom jeku, oni koji su bili na prvom koncertu već bili kod kuće ili su na putu kući. Također se spominje da su svi platili istu cijenu ulaznice. Dok komentator izražava divljenje Aleksandri i priznaje uspjeh rasprodane pet arena, vjeruje da jovo nije fer.

Siguran sam da je tvoje  iskustvo na prvom koncertu bilo puno ugodnije od našeg! Čestitam na ogromnom uspjehu. No, čini se da nisi ispunili obećanje da će[ se prema svim obožavateljima odnositi ravnopravno i stvoriti dosljednu atmosferu na svakom koncertu tijekom turneje. Ne mislim pritom na izbor gostiju, jer su to sve bile poznate zvijezde, nego na trajanje koncerta i razne druge aspekte. Čini se da se odlazak na  prve koncerte možda ne isplati, kao što pokazuje još jedan komentar objavljen ispod tvoje objave. Vrijedi napomenuti da su uz Priju, pozornicu četvrtog koncerta krasili i Lepa Brena, Jelena Rozga, Nataša Bekvalac i Saša Matić.

Preporučujemo