Džejla Ramović se danas smatra jednom od najboljih mladih pjevačica u regiji. Džejlini fanovi veoma poštuju njene singlove “Ruine”, “One like none”, “Look for me” i “Rose”. Njen izuzetan talenat bio je evidentan od malih nogu, što je potvrdila i pobedom u “Neki novi klinci”. Kasnije je pobedila u “Zvezdi Granda”, najgledanijem muzičkom takmičenju u regionu. Na svim njenim nastupima uvijek su bile prisutne njene sestre Šejla i Lejla, te roditelji Edita i Sanin, koji su joj pružali nepokolebljivu podršku. Jaylina porodica uvijek ima prednost i ona to naglašava u svakoj prilici. Uprkos tome što nikada nije bila umešana ni u kakve skandale, mediji su je dosledno povezivali sa mentoricom Marijom Šerifović.

Džejla Ramović je široko prepoznata u regionu kao očaravajuća pjevačica; međutim, ljepota je u krvnoj liniji porodice. Edita Ramović, podjednako zadivljujuća, majka je tri kćerke: Džejle, Lejle i Šejle, koje su sve naslijedile upečatljive osobine svoje majke.

Tokom takmičenja “Zvezde Granda” 2019. godine, sestre Džejle Ramović stekle su domaća priznanja za nepokolebljivu podršku. Ovo priznanje dovelo je do stvaranja vlastitih kanala na popularnoj platformi za razmjenu videa “Youtube”, što je u konačnici rezultiralo njihovim poznatim influencerima u Bosni i Hercegovini. U proteklih godinu dana Džejline sestre su se udale. Lejla je izabrala da se uda za svog dugogodišnjeg dečka Dinu, a sada žive u Mostaru. U međuvremenu, Šejla se udala za Edina i trenutno s njim gradi život u Sarajevu.

Jayla, Sheila i Leyla su tri nerazdvojene sestre koje jedna drugoj pružaju nepokolebljivu podršku i njeguju svaki trenutak proveden zajedno. Imaju sposobnost da se zabavljaju i pronalaze radost u svakoj situaciji. Sestre su nedavno prisustvovale događaju u Zagrebu na kojem su prošetale crvenim tepihom kao holivudske kraljevske porodice. Ono što se ističe kod sestara Ramović nije samo njihova besprijekorna moda i zadivljujuća ljepota, već i prirodna aura i upadljiva sličnost jedna s drugom, što je zaista izvanredno.

Preporučujemo