Dosta starijih osoba sa estrade znamo u današnjem stanju ili bar kako su izgledali unazad deset ili petnaest godina, a rijetko se prisjetimo kako su izgledali u mladosti jer u tom periodu nije bilo svima dostupno neko sredstvo za fotografisanje i internet nije bio dostupan javnosti do sredine 1990-ih pa nije bilo načina da ih se lako sačuva.

Zato se često šokiramo kada vidimo kako je neka narodnjačka ili pop ikona iz Jugoslavije izgledala nekad i kako izgleda sad. Često narod komentariše kako su starije dame poput Ane Bekute ili Nede Ukraden propale od godina i sada se pretvaraju u izvještačene babe barbike da budu mladolike.

Međutim, neke ličnosti nisu bile toliko javno eksponirane u mladosti kao danas, pa ne znamo ni kako su nekad izgledali. To je bio donedavno slučaj poznatog harmonikaša i skladatelja Dragana Taškovića poznatijeg kao Taške koji je danas poznat po tome što je suprug pjevačice Viki Miljković.

Taške je inače poznat po fotografijama sa Viki koje se stalno provlače po medijima i po svojoj čuvenoj ćeli, ali nedavno je isplivala slika iz njegove mladosti kad je imao kosu i bio oženjen drugom ženom i tu priloženu fotografiju možete vidjeti dole ispod.

Kao što se da vidjeti, Taške je bio skroz druga osoba i oko dvadesetak kilograma mršaviji kako to inače biva jer se ljudi često ugoje kad su stariji, a na slikama iz mladosti često izgledaju kao manekeni. Mnogi su priznali da im je neobično vidjeti Tašketa mladog i to naročito s kosom za razliku od ćelave glave.

Preporučujemo