Statistički u cijelom svijetu je broj razvoda u velikom porastu i porodica koja se do nedavno smatrala stubom društva je ozbiljno narušena. Veliku pažnju javnosti privlače raspadi brakova poznatih ličnosti a njih je na estradnoj sceni u Srbiji u posljednje vrijeme na pretek. Međutim najveće iznenađenje i šok je izazvao razvod poznate folk pjevačice Dragane Mirković. 

Nakon dvadeset godina braka, pjevačica Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić donijeli su tešku odluku o raskidu svoje zajednice. Međutim, nedavna otkrića vezana uz njihov razvod i dalje iznenađuju. Prema pisanju domaćih medija, prekid njihove veze može se pripisati osobi koja je uspješno uvjerila Draganu da joj je Toni bio nevjeran.

Nismo sigurni oko Draganine odluke da nekoga primi u svoju tvrtku, a da ga nije temeljito provjerila i nije sigurna u njegove namjere. Čim se ova osoba pridružila njezinom društvu, počeli su je bombardirati informacijama o Tonijevoj nevjeri.

U određenom trenutku on ju je zapravo obavijestio da je Toni odsutan od kuće devet mjeseci. Na njezin upit o razlozima tolikog odsustva, on se samo nasmijao i pojasnio da je Toni tijekom tih devet mjeseci bio okupiran trijumfalnim turnejama po Australiji i Americi, kao i potrebnim pripremama za koncert u Areni.

 

  • Prema izvoru “Skandala”, jasno je da je tijekom godina bilo brojnih pokušaja da se razdvoje, no Toni nikada nije pomišljala na razvod. Svaki brak neizbježno uključuje nesuglasice i razmirice.

No, navodno je išao i do krajnjih granica, poput trovanja Dragane i pokušaja manipulacije njezinim kolegama odavanjem podataka o Toniju. Iako se mišljenja o njemu mogu razlikovati, osporiti njegov integritet i poštenje je nešto što nitko ne može učiniti.

Bitno je napomenuti da je voditeljica Jovana Jeremić tvrdila da je Toni bio nelojalan svojoj supruzi, a dalje tvrdi da ima saznanja o njegovim ljubavnim vezama.

Što je Dragana poduzela u tim okolnostima? Dakle, gdje je točno bila u to vrijeme i zašto nije odmah odlučila prekinuti vezu? Kakva je to situacija ostati u braku u kojem se ne priznaje vlastita vrijednost? Što nedostaje vašem razumijevanju? Koji vas je aspekt uhvatio nespremnog? Da budem iskren, svi smo bili svjesni. Kao novinari bili smo dobro informirani o Tonijevoj nevjeri u proteklom desetljeću.

 

  • Svima nam je to bilo opće poznato, čak i identitet osobe s kojom je bila nevjerna. Znali smo njegove preferencije u Beogradu, Beču i svugdje drugdje. Dragana se posramila presude iz našeg maloumnog sela, jer je bila pod utjecajem njegovog mentaliteta, konkretno Luča iz Kasidola.

Ta uskogrudnost je ono što diktira naše postupke, neprestano brinući o mišljenjima sela. Zahvalna sam što sam imala priliku rano se osloboditi i otići, za razliku od drugih koji iz materijalnih razloga ostaju zarobljeni u nesretnim brakovima. Za mene su sponzoruše oni koji traže bolje, a nemaju ništa, kako kaže Jovana Jeremić.

 

Biografija:

U rasponu od trideset i tri godine Dragana je ustrajno zauzimala najviše mjesto u svijetu izvedbenih umjetnosti. Vrhunac njezine slavne karijere može se pripisati isključivo njezinim iznimnim glasovnim sposobnostima, urođenom talentu, zadivljujućem repertoaru, nepokolebljivoj predanosti svom zanatu i nepokolebljivoj strasti prema glazbi i publici koju obožava.

  • Već tri desetljeća uzvraća ljubav svoje publike koja je svojim hitovima, visokim nakladama i opsežnim svjetskim turnejama napravila odskočne daske do zvijezda. Njezini glazbeni spotovi, ispred svog vremena i proizvedeni s izdašnim budžetom, doprinijeli su njezinom uspjehu. Unatoč svojoj iskrenosti, skromnosti i skromnosti, ostala je ustrajna i predana, zbog čega je stekla titulu miljenice publike.

Rođena u selu Kasidol kod Požarevca, Dragana Mirković odrasla je u šesteročlanoj obitelji punoj ljubavi. Njenu obitelj činili su djed, baka, otac, majka i sestra Dušica. Cijelo djetinjstvo Dragana je bezbrižno odrastala zahvaljujući trudu i zalaganju svojih roditelja. Osigurali su joj sve što je potrebno, ali najvrjedniji dar koji su joj dali bilo je obrazovanje. Od roditelja je naučila važnost poštenja, marljivosti, skromnosti, suosjećanja i spremnosti da nesebično pomaže drugima.

Osim pukih igračaka i razbibrige iz djetinjstva, njezina je fascinacija gravitirala očaravajućim melodijama koje su dopirale iz harmonike njezina djeda Dragutina. S nepunih pet godina savladala je svoju prvu pjesmu, “Devojka sokolu zulum čilat”, i bez muke ju je otpjevala s nepokolebljivom strašću.

Preporučujemo