Voditeljka emisije Jovana Jeremić jako je vezana za Ljig i često se poziva na to mjesto. Ona je jako ponosna na svoj rodni grad i ne boji se to izraziti. Jovana potječe iz obitelji s izraženom radnom etikom, posebno u industriji hrane i pića. Oduvijek je otvoreno govorila o odrastanju u kafani na Ibarskoj magistrali, gdje je često sretala ugledne ličnosti iz javnosti. Kako su Jovanini roditelji godinama bili ugostitelji, smještanje lokala u Ljig bio je lak podvig, kako je to poznato među mještanima. Prema riječima Jovaninih najbližih susjeda, prije nekoliko godina dogodio se dramatičan incident koji se i danas ne provlači u gradskim tračevima.

Nakon mature, Jovana je odbila snimiti grupnu fotografiju sa svojim kolegama iz razreda za maturalni poster. Navodno je bila ljuta na profesore što je nisu proglasili učenicom godine. Nakon što se posebno fotografirala, svoju maturalnu sliku uokvirila je punim imenom i prezimenom uz titulu “učenice generacije”. Postavila ju je u stakleni izlog odvjetničkog ureda u centru grada kako bi je što više ljudi moglo vidjeti. Prema riječima žene na obližnjoj klupi u parku, advokat se zove Obradović, po ocu zvani Muja. O tome se dosad nije javno govorilo, ali voditeljica ima starijeg brata i sestru.

Ona nije sama; njezina braća i sestre su neoženjeni i imaju oko četrdeset godina. Diplomirala je ekonomiju i trenutno ima stan u Beogradu. Dok neki mogu reći da je prelijepa, njena sestra Jovana je nevjerojatno prelijepa. Nažalost, Jovanin brat Peđa napustio je Ljig prije deset godina i nije se vratio zbog ozbiljnog obiteljskog spora s roditeljima. Njihov otac Mija bio je ugostitelj kao i njegova kći. Prije nekoliko godina restoran “Dva brata” na Ibarskoj magistrali vodio je bračni par koji je u međuvremenu u mirovini.

Iako su bili pomalo ekscentrični, bili su vrijedni i nisu bili zlonamjerni. Mještani Ljiga ih zovu “buve”, kaže susjeda Slobodanka. Slobodanka često ostavi dijete s majkom na tjedan dana, a ona ode u Beograd. Lujka, poznata i kao Jovana Prava, omiljena je osoba u zajednici. Ipak, neki su kritični prema njezinoj odluci da usprkos studiju prava vodi reality show “Parovi”. Bez obzira na to, Jovana nastavlja ganjati slavu i odana je majka svojoj kćeri.

Preporučujemo