Nika Tošić, poput svoje majke Jelene Karleuše,  voli društvene mreže na kojima je jako aktivna i iako je jako mlada ima veliki broj pratilaca.. Često bilježi trenutke dok pjeva ili pleše uz najnovije hit pjesme, dok ponosno pokazuje svoje svježe frizure i trendi odjevne kombinacije. Reakcija javnosti na objave male Nike izrazito je pozitivna i svaki put izaziva značajne reakcije.

 

Nika se često susreće s fenomenom provociranja na široko korištenim društvenim mrežama, gdje pojedinci ostavljaju komentare na njezine objave. No, da je Nika Tošić izdanak renomiranog pjevača postaje vidljivo kroz njezine reakcije i odgovore na negativne komentare. U posljednje vrijeme na TikTok nalogu Nike Tošić osvanuo je značajan broj komentara i odgovora koji su obuhvatili gotovo cijelu kolekciju.

Nikin odgovor na komentar u kojem ju je optužila da je “okidana” bio je pun zbunjenosti, jer je izrazila nesposobnost da shvati kako na nju mogu utjecati takvi komentari bez ikakvog logičnog smisla. Iako je Nika dobila uvredljivu poruku, odlučila je ne odgovoriti na isti način. Umjesto toga, pokazujući svoju zrelost, kratko je odgovorila riječima: „Kakav rječnik, Bože me sačuvaj!

Usred mnoštva objava na društvenim mrežama, jedan je korisnik izrazio frustraciju jer ga je njena majka blokirala, što je Niku navelo da odgovori bezbrižnom primjedbom koja je nasmijala gotovo sve njezine pratitelje. Osim što je dobila i pohvale i kritike zbog reputacije svoje majke, Nika Tošić se morala obračunati i s pojedincima koji su povezani s Cecom Ražnatović, Jeleninom dugogodišnjom estradnom suparnicom. Jedan korisnik komentirao je kako mala Nika liči na Cecu, nakon čega je uslijedio simpatičan odgovor koji bi, vjerujemo, obradovao i Cecu: “Hvala! bilo je sve što je Nika odgovorila.

 

Preporučujemo