Aleksandra Prijović i njena porodica imaju puno razloga za sreću. Nakon što je pokorila region svojim koncertima i u njenom privatnom životu se nižu samo lijepe stvari. Dom  Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića vrvi od bezgranične sreće. Značaj šestog marta duboko odjekuje u srcima Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića koji petu godinu zaredom obeležavaju ovaj značajan dan. Njihov sin danas navršava peti rođendan, a u čast ove značajne prekretnice biće priređen i porodični ručak koji će okupiti sve članove klana Živojinović.

Početak veselja je već počeo, što se vidi iz majčine ponosne objave na društvenim mrežama na Instagramu. Na fotografiji je njen sin okružen divnim balonima, među kojima je i jedan u obliku broja 5. Nakon malog i intimnog porodičnog druženja, Aleksandra i Filip će organizovati ekstravagantno rođendansko slavlje za svoju decu, željno iščekujući dolazak prijatelja svog sina. Aleksandra Prijović, renomirana srpska pop-folk pevačica, afirmaciju je stekla 2013. godine nakon učešća na takmičenju “Zvezde Granda”, gde je osvojila impresivno četvrto mesto. Rođena 22. septembra 1995. godine u Somboru, odrasla je u Hrvatskoj i Bačkoj Topoli, pokazujući od malih nogu duboku strast i talenat za pevanje. Aktivno uključena u razne školske i društvene događaje, prve pjesme snimila je sa nepunih 13 godina. Očaravši publiku svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima, debitovala je 2013. godine u emisiji “Zvezda Granda” i nagrađena je pobedničkom pesmom “Još ću plakati s tobom”. U saradnji sa Amarom Jašarspahićem, šampionom sezone, iste godine je objavila i duet “Ma pusti ponos”. Pjesma “Kasno je za nas” postala je veliki hit 2015. godine, zasluživši priznanje kao jedna od najzapaženijih pjesama godine. Krajem te godine stekla je ogromnu popularnost sa veoma zapaženim duetom „Šta bi“ uz MC Stojana. Nastavljajući uspeh, 2016. godine objavila je pesmu “Totalna anestezija”, koja je takođe postigla značajna priznanja.

2018. godine Aleksandra se udala za Filipa Živojinovića, sina proslavljenog tenisera Bobe Živojinovića. Njihova bračna zajednica blagoslovena je rođenjem sina Aleksandra 2019. Poreklom iz Srbije, Filip Živojinović je stručnjak za sportski menadžment i najstarije je dete cenjenog jugoslovenskog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića. Rođen 19. avgusta 1985. godine u Beogradu, trenutno je u braku sa Aleksandrom Prijović, renomiranom pop-folk pevačicom, i zajedno imaju sina Aleksandra. Beograd i Los Anđeles služe kao žarišta Filipovih životnih i profesionalnih poduhvata. Dok je odrastao, status sina renomiranog tenisera i pastorka muzičke legende Lepe Brene gurnuo ga je u centar pažnje. Radoznalost javnosti izazvala je njegova bliska veza sa Brenom, koja je otvoreno prigrlila Filipa kao svog uz svoje biološke sinove Stefana i Viktora. Nakon završetka srednje škole, Filip je nastavio studije na Univerzitetu Rice u Sjedinjenim Državama, gdje je usavršio svoje vještine kao sportski agent i menadžer. 2018. se venčao sa Aleksandrom Prijović, a godinu dana kasnije na svet su dočekali sina. 

Filip Živojinović, Beograđanin, rođen 1985. godine, u svet je ušao u prelomnom trenutku teniske karijere svog oca Slobodana Bobe Živojinovića i saveza sa Zoricom Desnicom, Filipovom majkom. Kako su se osamdesete bližile kraju, mediji su brujali spekulacijama oko Bobine veze sa Lepom Brenom, značajnom figurom na jugoslovenskoj muzičkoj sceni. To je na kraju dovelo do raskida braka njegovih roditelja. Boba i Brena su 1991. godine doneli odluku da se skrase, a Filip je počeo da živi sa ocem i maćehom. Kako je vreme prolazilo, par je u svoju ljubavnu porodicu primio još dva sina, Stefana i Viktora. Brena je bila nepokolebljiva u tome da Filipa smatra svojim, izražavajući svoje nezadovoljstvo kada ga novinari nazivaju svojim posinkom, a ne sinom, uprkos tome što Filip ima biološku majku.

Preporučujemo