Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji je već decenijama Zdravko Čolić. Iako je ušao u osmu deceniju života još uvijek aktivno nastupa a njegovi koncerti su rasprodati mjesecima unaprijed. Iako je bio poznat kao ženskaroš, njegova naklonost je isključivo prema supružnici Aleksandri, sa kojom je u braku od 2001. godine. Par ima dvije kćerke, Laru i Unu koja je starija i jako je popularna na Instagramu.

Zdravkova supruga Aleksandra je profesorka geografije koja je i dalje zagonetna ličnost zbog retkog pojavljivanja u javnosti. Prvi susret par dogodio se dok je Aleksandra još bila studentica, na ljetovanju u Makarskoj. Zdravko je odmah bio oduševljen njenom skromnom naravom i ljubaznim raspoloženjem. Takva je i dan danas i skoro nikada se ne pojavljuje u javnosti sa svojim mužem.

Una, starija ćerka Zdravka Čolića, ima značajne pratioce na raznim društvenim mrežama. Ona pomno dokumentuje svoj svakodnevni život, a nedavno je sa svojim pratiocima podelila iznenađujuće otkriće: ona je odlična kuvarica. Ova objava je mnoge iznenadila i privukla značajnu pažnju. Zapanjujuća influenserka se dokazala kao iskusna domaćica, a njeno prisustvo na mreži pokazuje talenat koji nebrojenim zrelim ženama teško steći. Mnogi misle da je ovim dokazala kako ima jake bosanske korijene.

Una je predstavila  pitu napravljenu od kora koje je ručno razvukla i stavila da je peče. Mnoge iskusne domaćice muku muče da usavrše vještinu razvlačenja domaćih kora, jer se to smatra jednim od zahtjevnijih zadataka u pečenju. Koristeći svoje kulinarske sposobnosti, Una Čolić ne oduševljava samo pratioce na društvenim mrežama, već i svoje najmilije koji imaju sreću da učestvuju u njenim ukusnim večerama.

Preporučujemo