Suzana Mančić već je niz godina stalni izvor karizme i pozitivnih vibracija. Poznata po svom zadivljujućem osmijehu i zadivljujućoj ljepoti, ostavila je neizbrisiv dojam kada je izbila na javnu pozornicu kao mlada 18-godišnjakinja, a nikoga nije ostavila ravnodušnim svojom prisutnošću. Ona je u Jugoslaviji smatrana jednom od najljepših djevojaka u javnom životu.

 

Zapanjujuće je otkriće da je Suzana Mančić prevarena. Vrijedi napomenuti da je ona, kao bivša loto djevojka, otvoreno priznala da bi muškarci zbog njezine prisutnosti napustili svoje supružnike, iako ih ona namjerno ne pokušava privući. Bilo je pojedinaca koji su odlučili napustiti supruge kako bi bili sa mnom. Ti su pojedinci bili izuzetni pojedinci. S tim ljudima više nemam nikakav kontakt, ali to je njihov osobni put. U to sam vrijeme bila duboko zaljubljen, iako nisam u potpunosti shvaćao moguće posljedice zbog svoje mladosti. Slučajno se dogodilo da sam imala sudbinu u kojoj bi se muškarci metaforički klanjali preda mnom, a nisam aktivno tražila ovu pažnju. Podijelila je to Suzana, koja se do sada dva puta udavala.

 

Tijekom prijašnje veze s Nebojšom Kunićem, Suzana je bila blagoslovljena s dvije kćeri. Trenutno je u jedinstvenoj vezi “na daljinu” sa Simeonom Ocomokosom, koji živi u Ateni. Suzana vješto upravlja svojim vremenom između užurbanih prijestolnica Grčke i Srbije. Malo je poznato, ali Suzana se u životu susrela i sa slomljenim srcem. Bilo je to vrijeme prije početka nove godine, kada je i ona bila ostavljena.

 

Prije nekoliko godina, neposredno prije početka nove godine, moj bivši dečko neočekivano je oženio drugu ženu. Bez mog znanja, bio je uključen u simultanu vezu. Unatoč slomljenom srcu, uspjela sam prevladati situaciju. Sada to iskustvo dijelim s drugim ženama, naglašavajući važnost opreza i nakon prekida veze, bez obzira na vanjske promjene u izgledu. Voditeljica je ovu poruku prenijela sa smiješkom, a na poticaj Sanje Marinković za više detalja, elaborirala je situaciju. Mančić je izrazila uvjerenje da ona možda nije ispunila očekivanja dotičnog pojedinca, ili ih je možda premašila u tolikoj mjeri da se on nije mogao zadržati u njezinoj prisutnosti te je odlučio otići.

Preporučujemo