Raspad braka nije nimalo lagan posebno ako su partneri osnovali porodicu i imaju i zajdničku djecu. To zna svako ko je prošao kroz ovaj proces pa čak i parovi koji su se zajednički odlučili na ovaj korak i među kojima nema zle krvi. U Srbiji su u poslednje vreme sve češći razvodi među poznatim parovima. Razvod braka renomiranih pjevača Dragane Mirković i Harisa Džinovića trenutno kruži naslovnicama, dok je javnost svojevremeno bilazatečena vijestima o razvodu Sale Tropiko i Jovane Pajić. Pre više od tri godine, Aleksandar Cvetković i Jovana Pajić objavili su da se rastaju, što je izazvalo glasine koje sugerišu da su spoljni faktori odigrali ulogu u raspadu njihove veze.

 

Iako raspad slavnog para nije pripisan nevjeri, proveli su nebrojene godine strpljivo iščekujući otkrivanje novopronađene ljubavi. Čini se da je Sale preuzeo vodstvo u ovom pogledu, jer je nedavno priznao svoje emocionalno zadovoljstvo. Intrigantno je da su ga kamere “Paparaco lov” snimile u društvu nepoznate osobe, pojačavajući radoznalost oko njegovih ličnih poslova.

U živahnom tržnom centru, pevač je proveo divno veče u pratnji ćerki i devojke, dok su se šetale i učestvovale u bezbrižnim poduhvatima. Njegova druga druga osoba, koja liči na Salea, ima vitku građu, uglađeno oblikovanu kosu i elegantan pirsing u nosu.

Njihovu snažnu povezanost i kompatibilnost dodatno ilustruje činjenica da i djevojka i dotična dijele sličnu sliku, zajedno sa šeširom i naočalama.

 

Doživljavam dubok osjećaj zadovoljstva i cjelovitosti. Moje emocionalne želje su ispunjene, a moje postojanje karakteriše izuzetan spokoj i sjaj. Svaki dan mi daruje bezgraničnu sreću, kako u potrazi za duhovnim prosvjetljenjem, tako i u obilju ljubavi koja me obavija.

U svjetlu dobrobiti njihove djece i potrebe da ih zaštite od potencijalne štete, pjevačica je nedavno izrazila namjeru da svedu na najmanju moguću mjeru diskusije o njihovoj prošloj vezi.

biografija:

Rođen 1983. godine u Leskovcu, Aleksandar Sale Cvetković, nadaleko poznat kao Sale Tropiko, renomirani je vokal grupe Tropiko. Trenutno nastanjen u Beogradu, vodi ispunjen život zajedno sa suprugom Jovanom Pajić i njihovom decom. Aleksandar je 2000. godine zajedno sa Markom Nedeljkovićem Džonijem osnovao Tropiko bend u svom rodnom gradu.

Nakon hrabrog dvogodišnjeg čekanja, krenuli su na put u Beograd, željno tražeći nove izglede. Nije im trebalo mnogo vremena da se popnu na pozornice brojnih klubova, a ubrzo je izuzetno nadarena pjevačica Marija Mitrović postala vrijedan dodatak u njihovim redovima. Ipak, nakon godinu dana Marija je donela odluku da nastavi solo put, što je rezultiralo uključivanjem Predraga Pešiča Žuće na klavijaturama i dolaskom gitariste Branislava Ignjatića Bungeeja, koji je ranije bio povezan sa bendom Osvajači.

 

Tokom svoje karijere, Tropiko bend je predstavio ukupno šest studijskih albuma, zajedno sa nizom singlova. Imali su privilegiju da sarađuju sa cenjenim muzičarima poput Dženana Lončarevića, Ace Pejovića i Svetlane Cece Ražnatović. Muzička odiseja benda započela je 2000. godine, obilježena izdavanjem njihovog inauguralnog singla pod nazivom “Daj mi daj”. Četiri godine kasnije, svoj izuzetan talenat pokazali su na zrenjaninskom festivalu, očaravši publiku zanosnom izvedbom pesme “Nemoj tako”.

Sljedeće poglavlje njihove muzičke odiseje odvijalo se kada su učestvovali na Prvom radio festivalu, oduševivši publiku svojim očaravajućom izvedbom očaravajuće pjesme “Sedativ”. Poplava pozitivnih odgovora koje su dobili djelovala je kao katalizator, tjerajući ih da se još dublje urone u proces izrade njihovog inauguracijskog albuma. Godine 2006. bend je srdačno dočekao dolazak Aleksandra Ilića Prke, vrsnog gitariste, u svoje redove.

Tokom tog perioda, veoma cenjena producentska kuća poznata kao “City records” konačno je objavila svoj dugo očekivani debi album pod nazivom “Jedan al’ vredan”. Ovaj izvanredni album ne samo da je sadržavao naslovnu numeru već je uključivao i druge izuzetne pjesme poput “Pitaš kako mi je”, “Pruži mi ruke”, “Nemam čega da se stidim” i mnoge druge.

Album je pokazao izuzetne vokalne talente Mirka Gavrića, Ane Štajdohar, Lejle Hot i drugih renomiranih umjetnika. Sledeće godine ulepšali su scenu Budvanskog festivala, gde su publiku oduševili svojom zadivljujućom izvedbom senzacionalne pesme “Ako preživim da te prebolim”, čime su na kraju obezbedili zasluženu pobedu na četvrtom mestu.

Nakon oproštaja od Branislava Ignjatića 2008. godine, Tropiko bend je sledeće godine u svoje redove primio izuzetno talentovanog Aleksandra Đorđića. Njihovo prisustvo na muzičkoj sceni ostalo je snažno dok su 2009. godine predstavili svoj dugo očekivani drugi studijski album, prikladno nazvan “2009”. Ovaj izvanredni album pokazao je njihov nevjerovatan raspon i vještinu kroz pjesme poput “You don’t know“, „Bojim se“, „Otisak“, „Ako sam preko tebe“ i introspektivno remek-delo „Zar ti?

Njihov izuzetan talenat je ključni faktor regionalne prepoznatljivosti koju su postigli. Dragan Brajović Braja, Jelena Trifunović, Bane Opačić, Dejan Abadić i niz drugih talentovanih pojedinaca su vešto osmislili kompoziciju i aranžmane pesama, što je doprinelo njihovom uspehu.

Preporučujemo