Njih dvoje su jedan od najpopularnijih parova na javnoj sceni u Srbiji. Tijekom 2018. godine cijenjena voditeljica Jovana Joksimović i njen suprug, renomirani pjevač Željko Joksimović, napravili su značajnu promjenu u svojim životnim aranžmanima. Odlučili su da se iz stana na Vračaru presele u zaista velelepnu rezidenciju koja se nalazi u prestižnom naselju Senjak. Zanimljivo, ovu prekrasnu kuću kupili su od svojih dragih prijatelja Ivane Mišković i Gorana Karića. Prema pouzdanim izvorima, vjeruje se da je par uložio pozamašnu svotu od 2,5 milijuna eura kako bi osigurao ovu nekretninu u ekskluzivnom dijelu Beograda. Nadalje, vrijedi spomenuti da su izdvojili i pozamašnu svotu novca, od nekoliko desetaka tisuća eura, kako bi svoje novo prebivalište personalizirali i uredili prema vlastitom ukusu i preferencijama.

 

Prije nekoliko godina Jovana i Željko Joksimović donijeli su odluku da napuste stan na Vračaru i presele se u spektakularnu rezidenciju na Senjaku. Vilu su kupili od svojih poznanika Ivane Mišković i Gorana Karića za prijavljenu svotu od 2,5 milijuna eura, bez troškova oko uređenja interijera. Mina Joksimović, Željkova kćerka iz prethodnog braka, često na raznim društvenim mrežama dijeli utiske iz njihovog kućanstva. S glazbenim talentom prenijetim od slavnog oca, Mina Joksimović pronalazi radost u društvu vrhunskog bijelog klavira. Kao svaka mlada i lijepa žena, prepušta se umjetnosti snimanja selfija, a savršeno mjesto za to otkrila je u suvremenoj i dobro opremljenoj kupaonici, upotpunjenoj velikim ogledalima.

Kuća se može pohvaliti veličanstvenim mramornim podom, kao što je prikazano na priloženim fotografijama. Svaki kutak kuće ukrašen je raskošnim i suvremenim namještajem, uključujući kamin i veliko ogledalo. Osim toga, Joksimovići imaju veliki bazen ispred svoje raskošne vile, gdje je Mina poznata po tome što uživa na ljetnom suncu. Željkovu kuću nerijetko počasti i njegova uža obitelj, uključujući oca Branislava, majku Vesnu i brata Sašu. Određeno “mjesto susreta” je blagovaonica ukrašena prostranim prozorima koji se protežu duž jedne strane, dok se zidovi diče kompozicijom od opeke.

Što se tiče osobnih odnosa, valja spomenuti da je Željko Joksimović u sretnom braku s voditeljicom Jovanom. Zajedno imaju troje djece – kćerke Anu i Srnu, kao i sina Kostu. Važno je napomenuti da Željko iz prethodnog braka s bivšom suprugom Vesnom ima i kćerku Minu.

Preporučujemo