Pevačica Milica Pavlović nedostajala je na društvenim mrežama tokom dvadeset dana, što je izazvalo zabrinutost među njenim pratiocima. Međutim, nedavno se vratila sa putovanja i konačno se oglasila. Na svom Instagram profilu otkrila je da je otputovala sama na Maldive kako bi pronašla mir koji joj je bio potreban.

Milica je istakla da je nakon više od deset godina karijere sebi prvi put dozvolila luksuz da nestane na dvadeset dana, isključi se iz posla, ugasila telefon i otputovala daleko od svega. Istakla je da su joj Maldivi pružili ono što je najviše želela – mir, vreme da čuje sebe i svoje misli, da se odmori, naspava i opusti. Iako je svestan da su se mnogi zabrinuli, izrazila je nadu da je njen postupak razumljiv.

Objasnila je da je morala da se isključi iz svega kako bi resetovala svoje telo, glavu i dušu te da je posebna magija Maldiva inspirisala. Prvi dan po povratku u Srbiju iskoristila je da uđe u muzički studio, puna energije i inspiracije. Zahvalila se svojim fanovima na razumevanju i istakla da će se odužiti za brigu koju su pokazali tokom njenog odsustva.

Pevačica je najavila da je tokom vremena provedenog na Maldivima dobila inspiraciju koja će oduševiti njen publikum i da je na korak do realizacije novih ideja koje je smislila dok je sedela na plaži i razmišljala o tome šta bi posebno obradovalo njene fanove. Na kraju poruke, poslala je ljubav svima.

Preporučujemo