Već godinama se bori sa podmuklom bolešću i do sada je izlazila koa pobjednik ali se od te borbe i umorila. Nada Obrić, poznata pjevačica, tvrdi da se ne boji smrti. Zapravo, ona tvrdi da je riješila sva pitanja koja se odnose na to. S druge strane, pogrebni aranžmani Nade Obrić odudaraju od standarda jer ona želi jedinstven i personaliziran ispraćaj. Kako se navodi, Lepa Lukić izrazila je frustraciju kada su je ispitivali o svojim pripremama za budućnost, konkretno vezano za pisanje oporuke i kupnju grobnice. Međutim, nemam razloga za rješavanje ovog pitanja. Donijela sam odluku da posljednje počivalište bude na Bežanskom groblju u Beogradu rekla je Nada.

Unatoč razvodu od svog bivšeg supruga Ace zbog njegove nevjere prije 18 godina, namjerno sam odlučila biti položena na istom grobu kao i on kad umrem. Vrijedi napomenuti da je Ace otac moje dvoje djece, Itane i Saše. Iako razumijem da neki mogu kritizirati moju odluku, njihova mišljenja za mene nemaju nikakvu težinu. Ostajem pri svom konačnom izboru i time je stvar završena, poručila je Nada za Star. Pjevačica je pojasnila da nije imala potrebu da sastavlja testament jer među njenom djecom nema neprijateljstva, a dobro znaju kolika je njena imovina i kako će se dijeliti. Nije izrazila nikakav strah u prethodnom dogovaranju i raspodjeli svojih stvari, jer su ona i njezin pokojni suprug već unaprijed pobrinuli za te stvari. Nakon četvrtog trijumfa s rakom, Nada Obrić sprema se u budućnost ispunjenu lijepim godinama, u kojoj će nesumnjivo ponovno osvojiti svoju publiku još jednim senzacionalnim hitom.

 

Rođena 6. lipnja 1948. godine u Zvorniku, u Bosni i Hercegovini, Nada Obrić je svoje formativne godine provela u rodnom gradu, pohađajući osnovnu i srednju školu. Vrsna u gimnastici, dobila je više priznanja za svoje vještine. Slijedeći visoko obrazovanje, upisala je Pravni fakultet u Sarajevu. Po završetku studija zaposlila se kao pravnica u Općini Centar u Sarajevu. Tijekom akademskih godina bio sam izvrstan kao student. Vrijedi istaknuti da je lokalna samouprava prepoznala izvrsne učenike i nagradila ih shodno tome. Sjećam se da sam primao takva priznanja, ali je moj otac preuzeo novčane nagrade, smatrajući da mu pripadaju. Nije mi bilo ni na kraj pameti tražiti taj novac za sebe. Moj bi otac često govorio: “Ovo je tvoj novac, iskoristi ga za daljnje školovanje.” Još tijekom studija uspjela je osigurati ugovor za svoj prvi album. Nakon što je 1981. godine njezin album postigao veliki uspjeh, odlučila je napustiti posao u općini i potpuno se posvetiti glazbenoj karijeri. Pet godina kasnije Nada se preselila u Beograd. Uz dvije prethodne veze u prošlosti, njezina prvotna udaja bila je posljedična odluka kada je svesrdno prihvatila prosidbu Miodraga Pavićevića, cijenjenog časnika s kojim je bila u vezi šest godina. Njihova bračna veza trajala je nevjerojatnih 16 godina. “Posjedovao je kvalitete anđela; okolnosti našeg susreta mi izmiču. U njegovoj prisutnosti bila sam očarana njegovom neobičnom ljepotom. U svim trenucima moja ljubav prema Miodragu bila je bezgranična i smatram se sretnom što s njim dijelim roditeljstvo. Naše potomstvo čine kćer i sin. Isticao se kao suprug, pokazivao je iznimne roditeljske vještine i utjelovljivao neizmjerno čestitu prirodu. Izražavam beskrajnu zahvalnost Bogu što mi je dao privilegiju da s njim rodim dvoje djece. Do našeg je rastanka došlo zbog njegove spokojne naravi, koja nije bila u skladu s mojim temperamentom. Moj način razmišljanja koji je razmišljao unaprijed dosljedno je projicirao godine u budućnost, dok je on zadržao stav “da vidimo što donosi sutra”.

 

Unatoč raspadu braka, uspjeli su održati pozitivan odnos, a ona se nikada nije u potpunosti oporavila od tragičnog gubitka njegovog života. Najdublja tuga proizlazila je iz činjenice da nije mogao svjedočiti prisutnosti svojih unuka. Trebalo mi je dosta vremena da ponovno pronađem ljubav nakon što je moja veza s Mikijem završila. Aca je privukao moju pažnju jer je imao izuzetnu sposobnost da sve što vidi svojim rukama pretvori u stvarnost. Stalno je izražavao želju za putovanjem na Mars, pozivajući nas da bez oklijevanja krenemo. Uvijek sam bila osoba od akcije, stalno sam gurala naprijed. Ovaj nagon nije samo oblikovao moju pjevačku karijeru, već me i doveo do toga da postanem pionir u mnogim aspektima. Za Acu sam se udala iz jednostavnog razloga – kao javnoj osobi bilo mi je bitno da imam obitelj i djecu, a ne da budemo samo ljubavnici. Nada je preuzela ulogu njegovateljice i skrbnice dviju kćeri svoje pokojne majke, Maje i Saške, kao i najbliže prijateljice Jelene Trivan. S nepokolebljivom predanošću, Nada ih je vodila, njegovala njihov rast i usmjeravala ih na pozitivnu životnu putanju. Prema mom opažanju, nije bilo uočljive razlike između moje vlastite djece i njegove djece. Odgovornost za svako nedjelo leži na osobi koja ga je počinila. Stalno mi pada na pamet nesretna okolnost u Acinom životu, jer mu je prva žena umrla dok su im djeca bila mala. Životna priča poznate pjevačice Nade Obrić nevjerojatno je raznolika i puna neobičnih okolnosti, među kojima je i otkriće da joj je unuka glumica Milena Radulović. Osim toga, malo je poznato da je legenda narodne glazbe udomila dvije djevojčice koje su ostale bez majke.

Preporučujemo